ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ... ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΤΗ ΛΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ... ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΣΑΣ!
ΜΗΝ ΤΗ ΠΝΙΓΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΦΟΒΙΕΣ ΣΑΣ!
Ο ΑΛΗΘΙΝΑ ΛΕΥΤΕΡΟΣ ...ΔΕΝ ΣΚΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΕ!

Επικοινωνείτε μαζί μας για όσα σας απασχολούν ... και προ παντός μην παραλείπετε να μας στέλνετε νέα σας κι απόψεις σας . Ίδιον δε του ελεύθερου κι αληθινά δημοκρατικού ανθρώπου είναι να εκφράζει επώνυμα τις σκέψεις του χωρίς φόβον και πάθος και να μην κρύβεται πίσω από την ανωνυμία και την κουκούλα.
Είμαστε επώνυμοι και τιμούμε τους επώνυμους σχολιαστές μας, ανεξάρτητα αν οι κρίσεις τους είναι βίαιες-πλην κόσμιες όμως- Αυτό είναι και το απόσταγμα της δημοκρατίας... Οι κουκουλοφόροι-ανώνυμοι δεν έχουν θέση σε μας.. Με φαντάσματα κι ανθρώπους με μάσκα δεν γίνεται τίποτε...Ακόμη κι ωραία να λένε, αυτά εξαερίζονται λόγω της ανωριμότητα τους...  

Με e-mail:  ind.observer @ gmail.com  

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ... ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ... ΣΑΣ ΕΔΏ...
ΠΟΛΛΟΙ...ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΈΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΎΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΆ ΤΟΥΣ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ-..
Αλλά έχουμε παρατηρήσει πως κάποιοι με περίσσια αναίδεια, ενώ εκπλιπαρούν τη συμπαράστασή μας -που τη προσφέρουμε πάντα απλόχερα ως γνωστόν-, ενώ γνωρίζουν ότι η εφημερίδα διαθέτει και δικά της οπτικά καταστήματα... φευ ...αγοράζουν γυαλιά από άλλους... Δεν έχουν καν το φιλότιμο να ανταποδώσουν έτσι για τους τύπους να αγοράσουν κατι τις. Μας δουλεύουν... ; Μα κανείς δεν μπορεί να δουλεύει τον δίδοντα, διότι απλά υπερέχει! Ο εκζητών από μας δημοσιογραφική εκδούλευση, εμφανίζεται ως κοινός άρπαγας... Κι αφού αρπάξει αυτό που θέλει ..το σκάει. Τέτοια λεβεντιά ελληνική!
Τα οπτικά καταστήματά μας είναι κέντρα που χορηγούν τη δημοσιογραφική προσπάθειά μας. Μας αιμοδοτούν!

Αλλά θλιβόμαστε πως όσοι μπαίνουν στα γραφεία μας με κάποιο αίτημα και δεν αισθάνονται την ηθική υποχρέωση (μιά και ικανοποιούμε το ρεπορταζιακό αίτημά τους) έτσι για πλάκα ρε αδερφέ ..να αγοράσουν από τα οπτικά μας καταστήματα ... κάτι τις ...ένα μπιχλιμπίδι ...
Θα πρέπει δε να υπενθυμίσουμε για τους αδαείς ότι τα μεγαλύτερα δημοσιογραφικά συγκροτήματα στην Υφήλιο... διαθέτουν κι εμπορικά τμήματα ( αν και η οπτική δεν είναι  μόνον εμπορικό τμήμα είναι ιατρική υπηρεσία προστασίας του μεγαλύτερου αγαθού ζωής, όπως η όραση!)
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε τα πράματα με όλους εσάς που καθημερινά μας κατακλείζετε με επισκέψεις και χαβαλέ τηλεφωνήματα... που δεν μας αφήνετε να ησυχάσουμε...
Δεν σας ζητήσαμε ποτέ τίποτε... ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ! Δεν μπερδέψαμε την δημοσιογραφική μας αποστολή... που υπηρετούμε με απόλυτη διαύγεια και καθαρότητα...Γνωστόν αυτό Πανελληνίως... Αλλά μωρέ αφιλότιμε σου κάνει κάποιος χάρη κι εσύ δεν μπορείς να του κεράσεις... έτσι για το ευχαριστώ ΡΕ..που οφείλεις ούτε ένα καφεδάκι... ; Έτσι να πάρεις ένα φτηνό γυαλί ηλίο;
ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!~
ΓΙΑ ...ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ & ΟΡΑΣΗΣ... ΣΤΑ OptoCenter....

ΓΙΑ ...ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ & ΟΡΑΣΗΣ... ΣΤΑ OptoCenter....

  ΟΠΤΙΚΑ -OPTOCENTER- ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ
Υπέροχες συλλογές, ΣΕ ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΗΣ & ΗΛΙΟΥ- κοσμήματα για το πρόσωπο. 
Στη Μεσογείων 242, 5η στάση Χολαργού. Δίπλα στο ΜΕΤΡΟ

2 σχόλια:

 1. Καλησπέρα σας!
  Επικοινωνώ μαζί σας ως νέα κάτοικος της περιοχής του Χολαργού (γεννήθηκα και μεγάλωσα στο κέντρο της Αθήνας, στην Κυψέλη και μόλις προ διετίας μετακόμισα στον Χολαργό), η οποία όμως γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή.
  Είμαι νέα μαμά, και επί δύο περίπου χρόνια έχω κάνει αμέτρητους περίπατους, ως έγκυος, ως μαμά με καρότσι, μαμά με ποδηλατάκι και τον μικρό μου ήρωα, στα πάρκα, στα άλση, στους εμπορικούς δρόμους της περιοχής, στις ήσυχες γειτονιές, παντού.
  Το πάρκο του Χολαργού με την ανακανισμένη παιδική χαρά είναι ομολογουμένως τέλειο. Πολλοί φίλοι από άλλες περιοχές έρχονται με τα παιδάκια τους.
  Απέναντι από το δημαρχείο Χολαργού, το άλσος είναι πολύ καλό, αν και θα ήθελε μια περιποίηση.
  Όμως, το πάρκο Παπάγου είναι απαράδεκτο και είναι κρίμα και άδικο. Σκουριασμένα, κομμένα σύρματα και σίδερα, επικίνδυνα για τα παιδιά μας, βρώμικα παγκάκια, κομμένες περιφράξεις παντού, η παιδική χαρά τείνει να αποκτήσει αξία, λόγω παλαιότητας, οι βρύσες φυσικά δεν λειτουργούν ή "τρέχουν¨...
  Κρίμα στην καρδιά της ομορφότερης ίσως περιοχής της Αττικής να υπάρχει ένα τόσο μεγάλο και ελπιδοφόρο πάρκο, που απλά δεν έχει συντηρηθεί σωστά. Έχω να δω υπάλληλο καθαριότητας σχεδόν ένα χρόνο....
  Το μόνο πολύ καθαρό και περιποιημένο σημείο είναι το πάρκο των σκύλων, το οποίο συντηρείται και καθαρίζεται από τους φιλόζωους που πάνε τα σκυλάκια τους εκεί.
  Ένα άλλο σημείο, όπου υστερεί η περιοχή είναι τα πεζοδρόμια, τα οποία είτε είναι πολύ παλιά και έχουν φύγει πλακάκια και τσιμέντο, είτε έχουν άτσαλο έδαφος από τις ρίζες δέντρων, είτε υπάρχουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα.... Τώρα ως χρήστης καροτσιού για το μωρό μου τα προσέχω όλα! Πάλι κρίμα δεν είναι???

  Εύχομαι οι παρατηρήσεις ενός απλού δημότη, να "πιάσουν τόπο". Επενδύστε στον πολιτισμό, στην κουλτούρα, στην καθαριότητα και στην ανθρωπιά και όλα θα ανταποδοθούν.

  Ευχαριστώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Περί ανθρωπιάς..
  Την Κυριακή 1η Μαρτίου στις 22:00 το βράδυ εμφάνισα δύσπνοια και ακατάσχετο βήχα και επισκέφθηκα τον Τομέα Επειγόντων Περιστατικών του ασφαλιστικού μου φορέα, κλινική Υγείας Μέλαθρον. Ο γιατρός κος Νικολιδάκης διέγνωσε οξεία βρογχίτιδα και μου σύστησε να αρχίσω φαρμακευτική αγωγή άμεσα .Μου έγραψε τη συνταγή και με ενημέρωσε ότι το σύστημα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης ήταν «πεσμένο». Σημείωσε πάνω στην χειρόγραφη συνταγή την ένδειξη «Αδυναμία ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, Τομέας Επειγόντων περιστατικών ΤΥΠΕΤ, ώρα & ημ/νία επίσκεψης ασθενούς 01/03/2015 22:00 και σφράγισε και υπέγραψε την ένδειξη χωριστά» Μου είπε ότι θα με εξυπηρετούσαν στο φαρμακείο και ότι έτσι προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Αναζήτησα λοιπόν ποιο φαρμακείο διανυκτέρευε και επισκέφθηκα το φαρμακείο του κου Μπούφη, 17ης Νοεμβρίου Χολαργός.
  Ο φαρμακοποιός, με το που είδε τη συνταγή αρνήθηκε αμέσως να με εξυπηρετήσει λέγοντάς μου ότι ήταν τεχνικά αδύνατο και ότι ο γιατρός «θέλει απλά να κάνει τη δουλειά του και αφήνει τον ασθενή ακάλυπτο» . Μου είπε λοιπόν ότι δεν μπορεί να εκτελέσει τη συνταγή αλλά ότι έπρεπε να πληρώσω όλη την αξία των φαρμάκων και να πάω την επόμενη μέρα στην κλινική να μου φτιάξουν μια ηλεκτρονική συνταγή, και να πάω και στο Ταμείο μου, στην αρμόδια υπηρεσία με την ηλεκτρονική συνταγή και με την απόδειξη για τα χρήματα που πλήρωσα, ώστε να μου δώσουν πίσω ότι δικαιούμαι. Και όλα αυτά άρρωστη γιατί ο κος Μπούφης δεν γινόταν να εκτελέσει τη συνταγή.
  Στις δώδεκα τη νύχτα λοιπόν και μην μπορώντας να αναπνεύσω από τον επίμονο βήχα κατευθύνθηκα στο επόμενο διανυκτερεύον φαρμακείο, στο Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής (Σκουριώτης) αρνούμενη να πιστέψω ότι ο γιατρός μου φέρθηκε τόσο άτιμα και ότι δεν υπήρχε άλλη εναλλακτική πέραν της απόλυτης ταλαιπωρίας μου την επόμενη μέρα ή της πλήρους παραίτησης από τα με χρόνια εργασίας αποκτημένα μου δικαιώματα στην φαρμακευτική περίθαλψη. Στο επόμενο φαρμακείο λοιπόν εκτός από το χαμόγελο και την ευγένεια, ο φαρμακοποιός εκτέλεσε τη συνταγή άμεσα, μου υπολόγισε τη συμμετοχή μου, μου έδωσε τα φάρμακα, μου ευχήθηκε περαστικά και έφυγα με την αίσθηση ότι ζούσα σε ένα όνειρο …σε ένα ροζ συννεφάκι.
  Σε στιγμές που είμαστε ευάλωτοι, είναι εύκολο σε ανθρώπους ανάλγητους, κακοπροαίρετους, λίγους, να μας τρομοκρατήσουν και να μας πείσουν για λίγο ότι είμαστε αβοήθητοι, ότι ζούμε σε μια ζούγκλα και ότι δεν έχουμε ουσιαστικά δικαιώματα. Και αυτό γιατί έτσι βολεύει τους ανενημέρωτους, τους κηφήνες, αυτούς που δεν τους ενδιαφέρει να τιμούν τη δουλειά τους και το ρόλο τους στην κοινωνία.
  Εμείς που δουλεύουμε με αίσθημα ευθύνης, που είμαστε γονείς και θέλουμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας με αξίες, που βλέπουμε τα μικρότερα αδέλφια μας να ψάχνουν δουλειά σε μια Ελλάδα με 50% ανεργία ή να μεταναστεύουν για πενταροδεκάρες, είναι λογικό να οργιζόμαστε όταν βλέπουμε τον κο Μπούφη να μην τιμά το επάγγελμά του, ταλαιπωρώντας τον συνάνθρωπό του χωρίς ίχνος ανθρωπιάς αλλά και με περισπούδαστο ύφος ξερόλα να υπεραμύνεται της ασχετοσύνης του . Θέλω να του θυμίσω ότι καλώς ή κακώς το επάγγελμα που εκείνος ασκεί πλημμελώς δεν περιορίζεται στο να πουλάς και να τοποθετείς τα λεφτά στο συρτάρι της ταμειακής μηχανής, αλλά έχει και μια κοινωνική διάσταση την οποία εκείνος αντιπαρέρχεται.
  Κάθε κλάδος έχει τα προβλήματά του, έτσι δεν λέει και το στερεότυπο; Είναι ίσως ένας τρόπος να ξεχωρίζει η ήρα από το στάρι, μία αφορμή να πει μια ασθενής ένα «ευχαριστώ» στον κύριο Σκουριώτη ,να του εκφράσει την ευγνωμοσύνη της. Ίσως για αυτό να υπάρχουν τα μαύρα πρόβατα σε κάθε κλάδο λοιπόν, για να κάνουν αντίθεση με τα λευκά..
  Η γειτονιά μας έχει ανάγκη από επαγγελματίες με συνείδηση και αξιοπρέπεια, γιατί στην ανάγκη πού θα απευθυνθείς να δεν έχεις έναν ΑΝΘΡΩΠΟ κοντά σου; Και αυτός σίγουρα δεν είναι ο κος Μπούφης..
  Γκιντζίρη Εύα

  ΑπάντησηΔιαγραφή