Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

ΝΕΑ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ


ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ-ΣΥΓΚΡΙΝΑΤΕ..ΤΗΛ.6932215706 & airnewsmodelling@gmail.com.. ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΚΟΡΥΦΗΣ

Eπειδή και το χόμπυ μας επηρεάζεται δραματικά από την πολιτική, κρίνουμε σκόπιμο να έχετε άμεση πολιτική ενημέρωση, για τα τρέχοντα δηλαδή, αντί να τρέχετε σε άλλες ειδησεογραφικές αλάνες  για την ενημέρωσή σας. KΑΙΝΟΤΟΜΟΥΜΕ ΚΙ ΕΔΩ.Γιατί όχι; και Ιδού:

ΠΗΓΗ: www.hellasnews-agency.blogspot.com

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ..ΝΥΧΤΑ

13 ΦΛΕΒΑΡΗ - ΑΡΧΙΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
Τα έχουμε πει , τα έχουμε προβλέψει και ..στερέψαμε πια. Είμαστε πια στον πάτο. Κι ¨ΟΛΑ αυτά από λάθος πολιτικής, που δεν ήταν σε θέση να διαπραγματευθεί  από την αρχή ,αλλά δουλικά υπέκυπτε σταθερά στους όρους της σπείρας των διεθνών ανθρωποφάγων. Και σαφώς δεν είμαστε υπέρ της δραχμής... Δεν φεύγουμε και δεν μπορούν να μας διώξουν από το ευρώ.Αλλά είχαμε -κι έχουμε πολλές δυνατότητες να θέσουμε και δικούς μας όρους, από το να υιοθετούμε βλακωδώς τους 'όρους εκείνων που επιβουλεύονται τον πλούτο αυτού τόπου. Τελικά η βουλή ενέκρινε το ξεπούλημα της χώρας σε βάθος εκατό χρόνων. Η νέα δανειακή σύμβαση μας δένει χειροπόδαρα και μάλιστα με το Αγγλικό δίκαιο, που σημαίνει ότι κάθε ένας που έχει ελληνικό ομόλογο στα χέρια του , μπορεί να κάνει κατάσχεση στα περιουσιακά μας στοιχεία. Ο  Παπαδήμιος για ένα αγωνίστηκε: Να διασφαλίσει τους Τραπεζίτες, και δεν θυμήθηκε τα χρωστούμενα της Γερμανίας προς την Ελλάδα... Δεν σκέφθηκε στις ομιλίες του για τα κατορθώματα των Ελλήνων μέσα στην ιστορία..να θυμηθεί τις βαρβαρότητες της Γερμανικής κατοχής. Γι αυτό κι εμείς πρωτοκαθιερώσαμε τον όρο ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΣ! Ο άνθρωπος απλά εκτελεί συμβόλαιο! Την διάλυση της Ελλάδας!
Η χθεσινή νύχτα ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να αλλάξουμε πλεύση. Οι μικρόνοες της πολιτικής γονάτισαν για μια ακόμη φορά. Η μεγάλη νύχτα άρχισε κι σώζων εαυτόν σωθήτω .
Δείτε όμως τι επισημαίνει η σημερινή ειδησεογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου