Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

Το ρίξαμε στην καθημερινή ειδησεογραφία... ενώ θα θέλατε..αεροπλανάκια; Μα το ίδιο είναι... Η επικαιρότητα δεν αεροκοπανεί; Πάντως αυτό το φαγί έχουμε προς το παρόν... εξ άλλου δεν πληρώνετε, αεροκοπανούντες πάντα... Οπότε Κανένα πρόβλημα... ΄Ολα ήρεμα κι ωραία... Να ταϊζεστε αεροπλανικά εκεί που νομίζετε ... στα κατεστημένα απ΄όπου φως δεν είδατε μέχρι σήμερα  κι ούτε πρόκειται δείτε... Διότι η δημοσιογραφία, απλά , δεν είναι οδοντοβγαλτική!

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ...

... ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ
Κοινό μυστικό ότι στο Μαξίμου ούτε τον εμπιστεύονται, ούτε είναι ικανοποιημένοι με το (ανύπαρκτο) έργο του στο ΥΕΘΑ.θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι ο πρώτος γαλάζιος υπουργός που φεύγει για τα... αποδυτήρια. Έχει παρελθόν ο Πανάρας. Από την πρώτη κυβέρνηση Καραμανλή...
ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ!!!...Η "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ" ΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΠΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ
Η πλάκα με τηνΙακωβίδου δεν είναι ότι δεν σκαμπάζει γρι απόΝομικά (και από άλλες επιστήμες γενικότερα) για να τοποθετηθεί ειδική σύμβουλος(!) στο υπουργείο Δικαιοσύνης, η πλάκα, είναι ότι κατηγορούσε όλους τους άλλους που διόριζαν.

ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΑΠΌ ΤΟΝ REALFM…Θεατρικός, αλλά αληθινός, εύστοχος τα ρίχνει αγρίως προς όλους και ιδιατερα προς τους βρωμιάρηδες της Γερμανίας. Να τον παρακολουθείτε, αξίζει τον κόπο. Τίμια.
Ακούστε εδώ live την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στον Real fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου