Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012


Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ...ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ


Bρε..βρε πως καταντήσαμε λοχία...Κι Εσύ Βρούτε! Ε, νομίζουμε πως είναι πια καιρός να δούμε το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ ΜΑΣ ...Πάντως ο Υψιστος τους Καλοταϊζει! Τελικά φαίνεται πως το ιερατειον ..είναι θεομπαίκτες!  Ναι ή όχι...;

ΑΜΥθΗΤΗ Η 


ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ 


ΑΓΙΟΥ.. 

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΦΩΣ!

Τα κατέγραψε επιτροπή την οποία αποτελούσαν δικαστικές αρχές, ο διευθυντής της αστυνομίας, ο εκπρόσωπος της εφορίας, ένας συμβολαιογράφος, ο αρχιερατικός επίτροπος Θωμάς Χρυσικός, ο πρώην αρχιερατικός επίτροπος Θωμάς Συνοδινός, ο γνωστός Βρεσθένης Θεόκλητος Κουμαριανός, και δύο διάκονοι του Χριστόδουλου.
Τα πράγματα που καταγράφηκαν βρίσκονταν τόσο στο ιδιαίτερο δωμάτιο του Χριστόδουλου όσο και στα βεστιάριά του(= ιματιοθήκες) και στο υπόλοιπο ανάκτορό του.
Μόνο τα μικροαντικείμενα τρεχούσης χρήσεως του δωματίου του ξεπερνούν σε αξία το ένα εκατομμύριο ευρώ.ΣΥΝΕΧΕΙΑ http://indobserver.blogspot.gr/


    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Οι κινητοποιήσεις έτσι όπως 

    εξελίχθηκαν, στην πρώτη πόλη προς την 

    Ευρώπη! +VIDEO

    Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη-Ρεπορτάζ: Θανάσης Ζωγράφος

    Επαγγελματίες, μικρομεσαίοι, συνδικάτα, εκπρόσωποι κομμάτων, αντιεξουσιαστές, φοιτητές, μαθητές της Αλεξανδρούπολης, συνταξιούχοι και άνεργοι, έδωσαν όλοι μαζί δυναμικό παρόν, με τρεις διαφορετικές εμφανίσεις στην κινητοποίηση τις 18ης Οκτωβρίου 2012.
    Η διαδήλωση που εξελίχθηκε στο πλαίσιο της Πανελλαδικής κινητοποίησης ήταν επιτυχήςκαι εδώστην ακριτική μεν, αλλά... πρώτη προς την Ευρώπη πόλη!
    Για μία ακόμα φορά, ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν τόσο ή συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας και βέβαια η παρουσία των εκπροσώπων της, όσο και ή ωριμότητα των διαδηλωτών που έπραξαν ως έπρεπε διατηρώντας και πάλι τα υψηλότερα standarts αξιοπρεπούς συμπεριφοράς με συνθήματα και ειρηνική πορεία, προς την εφορία της περιοχής.
    Εκεί συμβολικά και για ελάχιστα μόνο λεπτάαπέκλεισαν το χώρο ενώ στη συνέχεια κατέθεσαν στην έφορο προφορική διαμαρτυρία.
    Ωστόσο από την πλευρά αρκετών και σύμφωνα κυρίως, με την τοποθέτηση του προέδρου των αστυνομικών υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης Κ. Χατζηαναγνώστου κατά τη διάρκεια της προφορικής διαμαρτυρίας προς την έφορο, έπρεπε να ήταν ακόμα μεγαλύτερη η συμμετοχή!
    Σίγουρα θα συμφωνήσω μαζί τους αλλά μόνο και μόνο για να μη χάσουμε το δάσος μιλώντας για το δένδρο, θα πω ότι παρ όλα αυτά, οι χθεσινές κινητοποιήσεις στην Αλεξανδρούπολη και ουσιαστικές ήταν και αξιόλογα χαρακτηριστικά είχαν !
    Δεν υπήρξαν επεισόδια ή παραβατικές συμπεριφορές και σε κάθε περίπτωση η όλη εικόνα αξιολογείται νομίζω θετικά, δεδομένου πως ο συμβολισμός της αποτυπώνει,ένα ακόμα μήνυμα προς τους κρατούντες...(μας)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου