Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΪΚΟΥΣ ...ΤΑΧΑ ΜΟΥ! ΟΛΟΙ ΣΥΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ...


ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΕΡΕΥΝΑ….

Η ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΟΖΩΪΚΩΝ…ΕΙΔΑΝ ΣΚΗΛΙ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙ … ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΖΩΟΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΈΒΓΑΛΑΝ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ…

285087_392038190868650_1862609388_n

ΑΓΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ... ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΖΩΪΚΟΥΣ
ΚΑΤΆ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! ΤΕΤΟΙΑ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ... ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ ΤΩΝ ΔΙΠΟΔΩΝ!

ΞΕΦΤΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΉΤΗ ΤΟΥ …ΚΑΙ ΚΑΤΆ ΤΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΌ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΤΆΓΓΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! … ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΑΥΤΑ! Η αστυνομία όμως δεν βρήκε τίποτε το μεμπτό!
Δείτε λεπτομέρειες από ροδίτικο σάϊτ:(rodosreport.gr)

ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΖΩΪΚΩΝ!


thumb
Αυτή η φωτογραφία με το σκυλάκι να φαίνεται μέσα σε κλουβί έξω από το μπαλκόνι έχει κατακλύσει το facebook εδώ και λίγη ώρα. Τις φωτογραφίες και την ιστορία γνωστοποίησε φιλόζωη, συνοδεύοντας τη φώτο με το σχόλιο ότι το σκυλί μπαινοβγαίνει από χαραμάδα στο μπαλκόνι και ότι πήγε στη Δημοτική Αστυνομία η οποία έκρινε ότι το σκυλί δεν κινδυνεύει και έφυγε. 
Αυτή η φωτογραφία από κοινοποίηση σε κοινοποίηση, αντιγράφτηκε δίχως το σχόλιο, δίνοντας την εντύπωση ότι το σκυλί είναι κρεμασμένο έξω από το μπαλκόνι σε κλουβί, όντας κάτι απάνθρωπο. Παρόλα αυτά η φιλόζωη που έκανε την καταγγελία τόνισε ότι το σκυλί είναι προσεγμένο, σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και θα επικοινωνούσαν και πάλι με τους ιδιοκτήτες για να αφαιρεθεί το κλουβί, καθώς δεν δύναται ένα σκυλί να βρίσκεται σε ένα τόσο στενάχωρο χώρο κρεμασμένο έξω από το μπαλκόνι, πρωτίστως από θέμα επικινδυνότητας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου