Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΕΝΑΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ...-ΤΙΠΟΤΑΣ- ΜΑΛΑΚΑΣ..ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΤΡΑΤΙΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ -ΑΥΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...

Ο Σταύρος Δήμας τον οποίο επέλεξε η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ για την Προεδρία της Δημοκρατίας, είναι άνθρωπος των Τραπεζών, των ΗΠΑ, των μνημονίων, ενώ φέρεται και ως μασόνος!
Υπηρέτησε τα μνημόνια και είναι από αυτούς που σταύρωσε τον ελληνικό λαό ως Υπουργός Εξωτερικών μέλος της κυβέρνησης Παπαδήμου! Της κυβέρνησης που έβαλε το χρέος μας στο αγγλικό δίκαιο και στο δόλιο...

PSI που κούρσεψε τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων και των ομολογιούχων! Είναι όμως και άνθρωπος των ΗΠΑ, μια και ...γαλουχήθηκε εκπαιδευτικά σε Αμερικάνικα Πανεπιστήμια, ενώ έχει εργαστεί ως δικηγόρος για την νομική εταιρεία της Wall Street, «Sullivan & Cromwell» (1969-1970) και για τη νομική υπηρεσία της Διεθνούς Εταιρείας Οικονομικών στην Παγκόσμια Τράπεζα (1970-1975). 
Φέρεται δε να είναι και βουτηγμένος στην μασονία! 
Ο κατάλληλος άνθρωπος λοιπόν στην κατάλληλη θέση για ν' αναλάβει το αξίωμα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας! 
Πάλι θα σωθούμε!  

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ Η.Ν.Α:

Αμ εμείς έχουμε κι άλλο για τη γούνα του Κορινθίου αυτού πολιτικού που μπορεί ..να γίνει και πρόεδρος Δημοκρατίας!!!Μια φούσκα... θα μας... προεδρεύει! ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ!

Δεν θέλουμε να υποβαθμίσουμε το άστρο του. ΄Ομως κάποιοι δικοί μας συνεργάτες βίωσαν τις παρακάτω αθλιότητες, δικές του, ή του Γραφείου του, δεν ξέρουμε, πάντως πήγαζαν από τη μεριά του:Δείτε το στόρυ:
Τοποθέτησε ο Δήμας στη ΔΕΗ δικό του παιδί... άνευ των αναγκαίων προσόντων... Γνωστή και φαύλη πρακτική των παλαιοκομματικών!

Η ΔΕΗ προκηρύσσει διαγωνισμό για πρόσληψη μηχανικών. Πρωτεύει τέκνον δικού μας συνεργάτη.. Ο Ν.Β.. Του είπαν να περιμένει θα ειδοποιηθεί... Πέρασαν εξι μήνες και ειδοποίηση δεν έλαβε... ποτέ! Ο πατέρας του πρωτεύσαντος μετά εξάμηνον... ορισμένως διαστροφικός έψαξε το θέμα της τύχης του γιού του.. Κι αμέσως του ανέβηκαν τα ντουζένια και προχώρησε... ΄Εστειλε γράμμα στον Δήμα και του είπε τα καθέκαστα. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Εκείνη την εποχή ο Δήμας ήταν υπουργός Βιομηχανίας και ήταν το μεγάλο αφεντικό της ΔΕΗ!

Κατά την πορεία διεπιστώθηκαν τα εξης φαύλα: Με τον διαγωνισμό αυτό της ΔΕΗ θα προσλάμβαναν ΜΟΝΟΝ ΔΥΟ! ... από τους 60 που μετείχαν στις εξετάσεις!  Αλλά αυτές οι δύο θέσεις είχαν εκ προοιμίου καταληφθεί από το παιδί του Δήμα κι έναν παλαιότερο εργατοτεχνίτη,υπάλληλο ήδη  της ΔΕΗ... άρα ο πρωτεύσας στον διαγωνισμό δεν επρόκειτο ποτέ να προσληφθεί! Τότε γιατί μπήκε στη διαδικασία των εξετάσεων;

ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΓΙΝΟΤΑΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ...ΔΗΜΟΣΙΟΥ!

Εμετική κατάσταση! ΄Ομως ο διεστραμένος πατήρ είχε πάρει φόρα και δεν επρόκειτο να σταματήσει με τίποτε!
Επικοινώνησε με τον διοικητή της ΔΕΗ  καθηγητή του Πολυτεχνείου  κ. Ξανθόπουλο και του λέει απλά το στόρυ... 
--Κύριε Ξανθόπολε ... ο γιός μου ήρθε πρώτος στις εξετάσεις της ΔΕΗ. Γιατί δεν τον  προσλαμβάνετε; Ψάξτε το φάκελλο του και θα καταλάβετε!
Ο Ξανθόπουλος ..αργότερα και υπουργός, έψαξε  και μάλλον θύμωσε με τη φαυλότητα... 
Ο πρωτεύσας προσλήφθηκε στη ΔΕΗ και παραμένει έως σήμερα..  Χάρις στον κέρβερο-δίκαιο -διοικητή καθηγητή κ. Ξανθόπουλο!

Ο αγαπητικός του ΔΗΜΑ...( το παιδί που διόρισε το γραφείο του στη ΔΕΗ)  μπήκε αυτόματα στο περιθώριο... Διότι απλά δεν είχε τις περγαμηνές του πρωτεύσαντος! Δεν ξέρουμε την περαιτέρω τύχη του...
Τι να πούμε; Πείτε Εσείς ό,τι θέλετε... 

Αλλά το στόρυ αποκαλύπτει... τη φαυλότητα της κοινωνίας μας!.. Αν ο  Μίστερ ΔΗΜΑΣ-πιθανόν αυριανός Πρόεδρος Δημοκρατίας, που έκανε την κουτσουκέλα του... αξίζει αυτός ο άνθρωπος να γίνει Πρόεδρος Δημοκρατίας; Τί να πουμε; Απλα... έπραξε τα δέοντα! 
Γιατί όχι κι αυτός ο Πρόεδρος Δημοκρατίας;.. Ρωτάμε: Ας τον ΚΑΝΟΥΝ  .. Σαχλιαμπάλιας δεν ήταν μια ολάκερη ζωή; Τι αντιπροσωπεύει  δα ο Κορίνθιος ΔΗΜΑΣ; ... ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΛΑΒΡΕΖΙΚΑ! ΤΙΠΟΤΑΣ είναι Κορίνθιος αυτός τσίφτης! ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ!...ΠΟΛΙΤΙΚΑ εκπροσωπεί!!.. Δείτε πως θα ευτελιστεί από την  ψηφοφορία...ΠΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ!
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου