Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ξαφνικά υπογράφεται συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας Κύπρου – Ρωσίας!
ΡΩΣΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ! – ΡΩΣΙΚΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΑ
Έτοιμη στα κυριότερα σημεία της είναι η συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ Λευκωσίας και Μόσχας με τα δύο μέρη να έχουν καταλήξει στα περισσότερα επιμέρους θέματα που θα την διέπουν.
Κύριος άξονας της συμφωνίας είναι η παροχή στρατιωτικών διευκολύνσεων εκ μέρους της Κύπρου στην Ρωσική Ομοσπονδία όπως ανακοίνωσε εχθές και ο Ρώσος πρεσβευτής στη Λευκωσία Στανισλάβ Οσάντσι.
Το θέμα βρίσκεται υπό διαβούλευση μεταξύ αντιπροσωπειών Κύπρου και Ρωσίας από τον περασμένο Νοέμβριο και όπως δήλωσε σήμερα ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος ο εκπρόσωπός της, Νίκος Χριστοδουλίδης, «η κυπριακή κυβέρνηση προσεγγίζει θετικά το ρωσικό αίτημα για παροχή στρατιωτικών διευκολύνσεων».

Guardian: Αποδεκατίζεται ο πληθυσμός της Ελλάδας, δεν πειράζει έχει λαθρο που θα γίνουν Έλληνες!

Guardian: Αποδεκατίζεται ο πληθυσμός της Ελλάδας, δεν πειράζει έχει λαθρο που θα γίνουν Έλληνες!
Άρθρο για τους 200.000 νέους Έλληνες που εγκατέλειψαν τη χώρα.
«Ας τους αποκαλέσουμε Generation G (Γενιά G): νέοι, ταλαντούχοι, Έλληνες -τμήμα μίας από τις μεγαλύτερες “διαρροές μυαλών” σε μία αναπτυγμένη δυτική οικονομία της σύγχρονης εποχής».
Έτσι ξεκινά η βρετανική εφημερίδα The Guardian το άρθρο της για τους περίπου 200.000 νέους Έλληνες που εγκατέλειψαν την Ελλάδα λόγω της οικονομικής κρίσης.

ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ

ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ! ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ!

Ιδού ο...ναζιστικός χαιρετισμός του Ευάγγελου Βενιζέλου! 
Με τέτοιες φωτογραφίες έστειλαν την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση στη φυλακή, με παρόμοιες φωτογραφίες οι δημοσιογράφοι έκαναν τα ...σούπερ ρεπορτάζ και έναν παρόμοιο φάκελο είχε στα χέρια του ο εισαγγελέας κ. Βουρλιώτης τον οποίο μέμφονται...
έγκριτοι νομικοί επειδή συνέταξε ένα αστείο πόρισμα μερικών σελίδων για να στοιχειοθετήσει τις κατηγορίες κατά της ηγεσία της Χρυσής Αυγής ότι αποτελεί "εγκληματική οργάνωση". 
Ζητούμε λοιπόν κι εμείς την παρέμβαση του αξιότιμου κυρίου εισαγγελέα για τον χαιρετισμό του κ. Βενιζέλου. Παραπέμπει ευθέως σε ναζιστικό χαιρετισμό και πρέπει  ο κ. Βενιζέλος να δώσει εξηγήσεις. Με δεδομένο μάλιστα ότι ήταν ο πρώτος που έσπευσε να συγχαρεί τη νεοναζιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας, πρέπει να εξεταστεί ποιες σχέσεις έχει ο Βενιζέλος με τους νεοναζιστές! 
Η φωτογραφία είναι χθεσινή, από την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Σπόρτιγκ όπου δήλωσε: "Το ΠΑΣΟΚ είναι και θα είναι καταλύτης και ο διαμορφωτής των εξελίξεων". Συμφορά μας! Κι' άλλο; Δεν θέλουμε άλλο!

Έτσι για να μην ξεχνάμε τους νεκροθάφτες μας ..Υπάρχουν και τα e-mails τους

ΙΔΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ;


ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΣΟΚ
Ραγκούσης Νικολάου Ιωάννης ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ragousis@pasok.gr
Παναρίτη Ιωάννου Ελένη (Έλενα) ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ http://www.prosperityunbound.com
Μόσιαλος Αρχοντή Ηλίας ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ http://www2.lse.ac.uk/LSEHealthAndSocialCare/LSEHealth/whosWho/profiles/eamossialos@lseacuk.aspx...

Τσόκλη Κωνσταντίνου Μαρία Γλυκερία (Μάγια) ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ http://www.mayatsoclis.gr
Γερουλάνος Μαρίνου Παύλος ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/c108a135-0b26-4189-a797-7431fd708bf4

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΙΔΟΥ Η ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΕΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΟΥ 
ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ώστε να μάθει ο Ελληνικός Λαός ποιοι είναι οι υπεύθυνοι της φρικαλεότερης Γενοκτονίας. 

Ποιοι είναι οι μέγιστοι εγκληματίες .......ποια πραγματικά είναι η τερατώδης εγκληματική οργάνωση που κατασπαράσσει τον Λαό μας!!!! ........... 

Το προωθούμε στις επαφές μας ώστε όλοι να μάθουν, όλοι να γνωρίσουν πως μας οδήγησαν στη παρούσα κατάσταση και ποια είναι τα απώτερα σχέδια τους .....


Οικονομια και Αντιθεσεις 08-01-15 by Egnatiatv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου