Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

νεες διαπιστευσεις


Τα διαπιστευτήρια των πρέσβεων στις 31/10/2012  
Ο Πρέσβης της Κορέας
κ. Gil Σου Shin
Ο Πρέσβης της Κροατίας
Δρ Ιβάν Βέλιμιρ Starčević
Ο Πρέσβης της Λιθουανίας
Δρ Alfonsas Eidintas
 
Ο Πρέσβης της Κούβας
κ. Ο Ιησούς Cobacho Osvaldo Martinez


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, ΤΗΝ Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012 δέχθηκε διαδοχικά τους νέους πρέσβεις Της Κορέας Της Δημοκρατίας κ. Gil Σου Shin, της Δημοκρατίας της Κροατίας Δρ. Ιβάν Βέλιμιρ Starčević, της Δημοκρατίας της Λιθουανίας Δρ. Alfonsas Eidintas και της Δημοκρατίας της Κούβας κ. Ο Ιησούς Cobacho Osvaldo Martinez, ΟΙ οποίοι ΤΟΥ επέδωσαν  ΤΑ διαπιστευτήριά τους.
      
Φωτογραφία: www.diplomatic.gr &


ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ  ΜΑηΜΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ 

Την ώρα που γίνεται διεθνώς εκστρατεία κατά των ψευδοπανεπιστημίων, το υπουργείο Εξωτερικών εργοδοτεί απόφοιτό τους

Η ιστοσελίδα του πανεπιστημίου του ψευδοκράτους «Near East University» από όπου αποφοίτησε ο Τουρκοκύπριος, όπως διαφημίζεται στο διαδίκτυο.

Σχετικά άρθρα:

Προσλήφθηκε Τουρκοκύπριος με πτυχίο από το ψευδοκράτος (28/08/2012)Πολιτικοί οι λόγοι πρόσληψης Τ/κ στην Αντιπροσωπεία της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες (29/08/2012)

Λευκωσία: Σοβαρά εκτεθειμένο παραμένει το υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο αναγκάστηκε να αυτοαναιρεθεί, με άνωθεν οδηγίες, προκειμένου να προσλάβει με διαδικασίες εξπρές Τουρκοκύπριο, με πτυχίο από πανεπιστήμιο του ψευδοκράτους, για τις ανάγκες της Κυπριακής Προεδρίας. 

Αυτό επιβεβαιώνεται από το περιεχόμενο επιστολής που απέστειλε στις 24/2/2012 ο μέχρι πρότινος γενικός διευθυντής του υπουργείου Εξωτερικών Νικόλαος Αιμιλίου προς τον πρέσβη - Μόνιμο Αντιπρόσωπο μας στις Βρυξέλλες Κορνήλιο Σ. Κορνηλίου, με οδηγίες για την πρόσληψη του «στα πλαίσια της πολιτικής της Κυβέρνησης».


Την ώρα, δηλαδή, που το διπλωματικό σώμα δίνει μάχες διεθνώς για να αποτρέψει την αναγνώριση των παράνομων πανεπιστημίων των κατεχομένων, στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία μας στις Βρυξέλλες εργοδοτείται Τουρκοκύπριος απόφοιτος τους. 

Απόφαση, βεβαίως, που η Κυβέρνηση διά του Στέφανου Στεφάνου επιχείρησε χθες να δικαιολογήσει. Ο κ. Στεφάνου, αφού έκανε γαργάρα το γεγονός ότι ο Τουρκοκύπριος είναι απόφοιτος ψευδοπανεπιστημίου, απέδωσε την πρόσληψη του σε πολιτικούς λόγους αλλά και στο ότι, κατά τα λεγόμενά του, ο εν λόγω Τουρκοκύπριος είναι ενάντια στην τουρκική κατοχή. 

Το κερασάκι στην τούρτα, ή καλύτερα ο απόλυτος εξευτελισμός του διπλωματικού σώματος, αποτελεί το γεγονός ότι στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών (mfa.gov.cy) στο οποίο εργάζεται ο Τουρκοκύπριος, απόφοιτος πανεπιστημίου του ψευδοκράτους, είναι δημοσιευμένο ένα μακροσκελέστατο κείμενο που καλεί το κοινό να μην καταφεύγει στα παράνομα και μη αναγνωρισμένα πανεπιστήμια που λειτουργούν στα κατεχόμενα. 

Ειδικότερα, ο εν λόγω Τουρκοκύπριος, που εργάζεται εδώ και μερικούς μήνες στις Βρυξέλλες, στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ε.Ε. (ΜΑΕΕ) αποφοίτησε από το λεγόμενο πανεπιστήμιο «Νear ΕastUniversity» στην κατεχόμενη Λευκωσία, όπου έλαβε το πτυχίο του στα τουριστικά και στη διοίκηση (1/9/1995 30/7/2000). 

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με το βιογραφικό που κατέθεσε και με βάση το οποίο προσλήφθηκε, φοίτησε για ένα χρόνο (1/9/2001 - 30/9/2002) στο βρετανικό Πανεπιστήμιο Surrey, όπου έλαβε μεταπτυχιακό στη διοίκηση ξενοδοχείων, κάνοντας τον δεκτό με το πτυχίο του «Νear ΕastUniversity». 

Το υπουργείο Εξωτερικών, στη βάση της πολιτικής που υιοθέτησε η Κυβέρνηση για εμπλοκή των Τουρκοκυπρίων στην Κυπριακή Προεδρία (βλέπε παρακάτω σχετική επιστολή) πρόσλαβε τον εν λόγω Τουρκοκύπριο, με μηνιαίες απολαβές που ξεπερνούν τα €4.000 τον μήνα (μισθό και επιδόματα) παραβλέποντας το γεγονός ότι είναι απόφοιτος πανεπιστημίου του ψευδοκράτους. 

Περαιτέρω, δεν λήφθηκε καθόλου υπόψη το γεγονός ότι οι γνώσεις και τα προσόντα του, εξαντλούνται, σύμφωνα πάντα με το βιογραφικό του, στα τουριστικά - ξενοδοχειακά. Τώρα, πώς μπορεί να φανεί χρήσιμος στην Κυπριακή Προεδρία, είναι ένα άλλο ερώτημα που προφανώς θα πρέπει να απαντήσουν αυτοί που τον προσέλαβαν στο υπουργείο Εξωτερικών και ο κ. Στεφάνου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο εν λόγω Τουρκοκύπριος με τα προσόντα που διέθετε, προσλήφθηκε και εργάστηκε στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Κύπρου από 1/5/2007 μέχρι 23/9/2011. Ο Τουρκοκύπριος βρέθηκε στις Βρυξέλλες καθώς εκεί εργάζεται και η Ελληνοκύπρια σύζυγος του. 

 http://www.philenews.com/

ΡΕ, Δ.Ν.Τ ΚΑΙ ΣΟΫΜΠΛΕ... ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ 

ΤΟ ΛΑΘΟΣ  ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ! 

ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ 

ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ Τ΄ΑΚΟΥΣ;

θα αφήσεις, ρε τσόγλανε, την ευκαιρία να φύγει;
Τώρα με την ομολογία, έχεις το πάνω χέρι να φρενάρεις τα πάντα! 

Να κι ένας , ο μόνος,μετά από μας, που ζητάει την άμεση αποκατάσταση του λάθους που κάνανε τα τσακάλια Τραπεζίτες, οικονομικοί δολοφόνοι.

Μόλις οι καραγκιόζηδες ομολόγησαν το λάθος συνταγής που ακολουθούσαν στην Ελλάδα, βγήκαμε αμέσως και φωνάξαμε: Αμέσως να ζητήσουμε αποζημιώσεις κ.λ.π.. Τα λάθη πληρώνονται, γράφαμε.Και είμαστε περίεργοι, ποιος από τους κλόουν που μας κυβρνάνε θα έκανε το αυτονόητο.Να ζητήσει την αποκατάσταση του ομολογουμένου λάθους. Κι όπως το περιμέναμε , τα ανδρίκελα της τριαδικής κυβέρνησης σιώπησαν... Ούτε καν ο ΣΥΡΙΖΑ συκινήθηκε! Τα ανδρίκελα .Πάρτε τους ρε επιεικως με τις λεμονόκουπες... Μα τόσο πρόστυχα προδότες είναι;
Εδώ κάνεις ένα τροχαίο λάθος και πληρώνεις πρότστιμο. Το τεράστιο λάθος, της οικονομι9κής καταστροφής της Ελλάδος που διέπραξαν οι μαυραγορίτες της Ευρώπης, θα περάσει στον ντούκου, θα μείνει ατιμώρητο; Ρε υπάρχει κανένας κυβερνήτης εδώ άντρας; Γιατί Ρε θα ξαναψηφίσεις τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τους άλλους καριόληδες.;.. Γιατί; Δεν πλήρωσαν οι ναζί τις κατοχικές αποζημιώσεις... και θα συνεχίσουν να κάνουν το κορόϊδο για το νέο ολοκαύτωμα-λάθος τους ; Δείτε το βίντεο πιο κάτω πριν παλαβώσουμε με τα πανάθλια ανθρωπάκια που μας κυβερνάνε... 

Βγήκε όμως ένας ο Χριστοδουλάκης, προφέσορας και υπουργός οικονομικών επί ΠΑΣΟΚ,  
"Το ΔΝΤ να φύγει από την Ελλάδα, το κλιμάκιό του είναι ανίκανο, ανόητο και επέδειξε αδεξιότητα", είπε στην πρωινή εκπομπή του MEGA, ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου και πρώην υπουργός Οικονομικών, Ν. Χριστοδουλάκης.

 Ο κ. Χριστοδουλάκης, είπε ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, θα πρέπει να πληρώσει για τα λάθη που έκανε για την Ελλάδα, αφού επέδειξε «ανοησία και αδεξιότητα», στα μέτρα που πρότεινε να ληφθούν.

Δείτε το βίντεο από το MEGA:

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας μεταβαίνει στις 29 Ιανουαρίου στο Βελιγράδι όπου θα προεδρεύσει Διακυβερνητικής Συνόδου μαζί με τον Πρωθυπουργό της Σερβίας. Ο Πρόεδρος Χριστόφιας, ο οποίος θα συνοδεύεται από την Υπουργό Εξωτερικών κα Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή, τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Λουκά Λουκά, τον Υπουργό Άμυνας κ. Δημήτρη Ηλιάδη και τον Υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων κ. Ευθύμιο Φλουρέντζο, καθώς και τον Γενικό Διευθυντή του Γραφείου Προγραμματισμού κ. Γιώργο Γεωργίου, θα έχει την Τετάρτη συνάντηση με τον Σέρβο ομόλογό του κ. Τόμισλαβ Νίκολιτς. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα πραγματοποιηθεί ειδική τελετή όπου ο Πρόεδρος της Σερβίας θα παρασημοφορήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η συνοδεία του θα συναντηθούν με τον Πρωθυπουργό της Σερβίας κ. Ίβικα Ντάτσιτς και θα ακολουθήσει συνάντηση της Ολομέλειας της Διακυβερνητικής Συνόδου με τη συμμετοχή Υπουργών των Κυβερνήσεων των δύο χωρών. Ακολούθως θα υπογραφούν συμφωνίες μεταξύ Κύπρου και Σερβίας. -27.1.2013

Νέες πιέσεις για άρση της απαγόρευσης πλειστηριασμών

Ημερησία - ‎πριν από 37 λεπτά‎
με πληροφορίες της «Η», οι δανειστές, στο πλαίσιο της εξέτασης του σχεδίου νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης για τη ρύθμιση των δανείων νοικοκυριών που έχουν βρεθεί σε δεινή οικονομική θέση από την κρίση, φέρεται να έχει εγείρει εκ νέου ζήτημα για την ...

233 οι νεκροί στη Βραζιλία – Τριήμερο πένθος

ΕΡΤ - ‎πριν από 27 λεπτά‎
Θρήνος και αναπάντητα ερωτηματικά για τις συνθήκες ασφαλείας σε νυχτερινά κέντρα της χώρας, επικρατεί στη Βραζιλία, μετά την τραγωδία με 233 νεκρούς σε νυχτερινό κλαμπ της πόλης Σάντα Μαρία. Τελευταίες πληροφορίες, αναφέρουν ότι η φωτιά ξέσπασε ...

Αίγυπτος: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τρεις πόλεις της χώρας

Η Καθημερινή - ‎πριν από 12 λεπτά‎
Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κήρυξε ο Αιγύπτιος πρόεδρος, Μοχάμεντ Μόρσι, τρεις πόλεις κατά μήκος της Διώρυγας του Σουέζ, όπου, τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, δεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων. Επτά άνθρωποι ...

Κάθε μήνα και ένας φόρος για τα ακίνητα

Ημερησία - ‎πριν από 1 ώρα‎
Τουλάχιστον ένα φόρο κάθε μήνα θα πληρώνουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων έως το τέλος του έτους. Μέχρι την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου όσοι έλαβαν στο τέλος Δεκεμβρίου ειδοποιητήρια για την πληρωμή του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας του 2010 θα πρέπει να ...

Όπλο «εκτοξεύει» σφαιρίδια DNA επιτρέποντας την αναγνώριση ...

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎πριν από 1 ώρα‎
Ειδικό όπλο που «εκτοξεύει» μικροσκοπικές σφαίρες συνθετικού DNA επιτρέπει στις αστυνομικές αρχές να «σημαδέψουν» κακοποιούς και ακολούθως να έχουν τη δυνατότητα να τους αναγνωρίσουν, σύμφωνα με την Huffinghton Post. Μόλις τα σφαιρίδια ...

Ινδονησία: 11 νεκροί από κατολίσθηση στη Δυτική Σουμάτρα

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎πριν από 1 ώρα‎
Εκατοντάδες διασώστες στην Ινδονησία αναζητούν 19 ανθρώπους, οι οποίοι πιστεύεται ότι έχουν θαφτεί κάτω από τόνους λάσπη, μετά από κατολίσθηση που έπληξε ένα χωριό στη Δυτική Σουμάτρα, δήλωσε αξιωματούχος. Έντεκα άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί ...

Τρεις νεκροί από τις πλημμύρες στην Αυστραλία

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎πριν από 1 ώρα‎
Οι σφοδρές βροχοπτώσεις στη βόρεια Αυστραλία είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι και να πλημμυρίσουν εκατοντάδες σπίτια, γεγονός που ανάγκασε πολλούς κατοίκους να αναζητήσουν καταφύγιο σε στέγες, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Ύποπτο για θανάτους το αντισυλληπτικό Diane-35

iKypros - ‎πριν από 2 ώρες‎
Φάρμακο που κυκλοφορεί και στην Κύπρο, θεωρείται από τις γαλλικές αρχές ύποπτο για θανάτους από θρόμβωση. Στη Γαλλία, οι αρμόδιες αρχές πραγματοποιούν έρευνα για το φάρμακο Diane-35, το οποίο χρησιμοποιείται κατά της ακμής, αλλά και ως ...

Αποδεκτές από περισσότερους οι θέσεις ΔΗΣΥ για την οικονομία

Ελευθεροτυπία - ‎πριν από 19 ώρες‎
Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης πληροί σε μεγαλύτερο βαθμό τις ικανότητες να βγάλει την Κύπρο από την οικονομική κρίση και να την οδηγήσει σε πορεία ανάκαμψης, αφού οι θέσεις του ΔΗΣΥ για την ...

Μπερλουσκόνι υπέρ Μουσολίνι

Ημερησία - ‎πριν από 40 λεπτά‎
Αν εξαιρέσει κανείς τους νόμους του που στρέφονταν κατά των Εβραίων, που ήταν «το χειρότερο λάθος του», ο Μπενίτο Μουσολίνι δεν ήταν δα και τόσο κακός για την Ιταλία. Αυτό υποστήριξε χθες ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, επαναλαμβάνοντας μια θέση την οποία ...

Ζεσταίνουν τα τρακτέρ στους δρόμους και προχωρούν σε ...

Αγροτύπος - ‎πριν από 13 λεπτά‎
Στους δρόμους βγήκαν από το πρωί της Δευτέρας οι αγρότες της Θεσσαλίας, οι οποίοι αποφάσισαν να κατεβούν στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, παρατάσσοντας τα τρακτέρ τους στον κόμβο της Νίκαιας στη Λάρισα. Εκεί θα αποφασίσουν για την ...

Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στην Καλλιθέα - Κατασχέθηκαν ...

Zougla - ‎πριν από 8 ώρες‎
Συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου στην Καλλιθέα Αττικής, έπειτα από ενδελεχή έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, γυναίκα ηλικίας 40 ετών, ελληνικής υπηκοότητας και 23χρονος αλλοδαπός, ύστερα από μεταξύ ...

Το ΣτΕ απέρριψε το αίτημα να «παγώσει» η επίταξη στο Μετρό

Ελευθεροτυπία - ‎πριν από 13 ώρες‎
Το αίτημα του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών να εκδοθεί προσωρινή διαταγή αναστολής της επιστράτευσης του προσωπικού και της επίταξης κινητών/ακινήτων της Αττικό Μετρό ΑΕ απέρριψε το Συμβούλιο της Επικρατείας. Σύμφωνα με ...

Το έλλειμμα, η ΕΛΣΤΑΤ, η σύγκρουση και τα στοιχεία

SKAI - ‎πριν από 17 ώρες‎
Όταν το καλοκαίρι του 2010 ο κ. Ανδρέας Γεωργίου αναλάμβανε τα καθήκοντα του επικεφαλής της ανεξάρτητης πλέον Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), σε καμία περίπτωση δεν περίμενε ότι μετά από δυόμισι χρόνια θα του ασκούνταν ποινική δίωξη.

Νέες απίστευτες ατασθαλίες στο ταμείο τεχνικών της ΔΕΗ

Η Καθημερινή - ‎πριν από 18 ώρες‎
Εκτεταμένο έλλειμμα παραστατικών, αναιτιολόγητες αποδείξεις από σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, ποτά, τσιγάρα και βενζίνες που έφτασαν τις 60.000 ευρώ το 2011, εικονική τιμολόγηση και χρέωση περιοδικών που ουδέποτε εκδόθηκαν, ακόμη και απόδειξη ...

"Κόβει το ρεύμα" η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ στις 31 Ιανουαρίου

Ημερησία - ‎πριν από 13 λεπτά‎
Σε 24ωρη απεργία προχωρά την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ σε ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους των μέσων σταθερής τροχιάς. Επίσης καλεί την ηγεσία της ΓΣΕΕ "επιτέλους να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και των ευθυνών της.

"Να πληρώνουν με φόρο οι πιστοί τους μισθούς των παπάδων" (vid)

gazzetta.gr - ‎πριν από 9 ώρες‎
Ο Τάσος Κουράκης τόλμησε να πει κάτι που σε πολλές χώρες θεωρείται -σχεδόν- αυτονόητο! Ζητά να πληρώνουν μόνο οι πιστοί φόρο στην εκκλησία και όχι όλοι οι πολίτες, και μέσω της εισφοράς αυτής να καλύπτονται οι μισθοί των ιερέων. Σε όλη την Ευρώπη, ...

Ειρήνη Κουμαριανού: Σήμερα το τελευταίο αντίο στη γιαγιά Σόφη

Madata.gr - ‎πριν από 1 ώρα‎
Σήμερα το τελευταίο αντίο για την ηθοποιό Ειρήνη Κουμαριανού. Η γιαγιά Σόφη έχασε τη μάχη με τη ζωή την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου προδομένη από την καρδιά της. Η ηθοποιός έφυγε σε ηλικία 82 ετών μετά από νοσηλεία των τελευταίων μηνών στο ...

"Προαγωγή" για τον χορογράφο του "Black Swan"

Nooz.gr - ‎25 Ιαν 2013‎
Ο Γάλλος χορευτής και χορογράφος Μπενζαμέν Μιλπιέ, που έκανε τη χορογραφία του "Black Swan" (Μαύρου Κύκνου), είναι από την Πέμπτη ο νέος διευθυντής του μπαλέτου της Όπερας του Παρισιού, μίας από τις παλαιότερες και σπουδαιότερες ομάδες χορού ...

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 76-71

contra.gr - ‎πριν από 10 ώρες‎
Ο ΠΑΟΚ έγινε η πρώτη ομάδα στη εφετινή Α1 που υποχρέωσε τον Ολυμπιακό σε ήττα. Με όπλο την άμυνά του ο Δικέφαλος του Βορρά επιβλήθηκε των πρωταθλητών Ευρώπης με 76-71. Μορφή των νικητών ο Λάζαρος Παπαδόπουλος. Tweet ...

«Φέρε πρόταση και φύγε»!

In.gr - ‎πριν από 3 ώρες‎
Σε αδιέξοδο οδηγήθηκαν οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τον μάνατζερ του Ράφικ Τζιμπούρ με τους «ερυθρολεύκους» να διαμηνύουν στην πλευρά του Αλγερινού να φέρει πρόταση μέχρι το τέλος του μήνα για να πουληθεί στην τρέχουσα μεταγραφική ...

Πρόστιμο για τον Πίνο που αντιμίλησε στον Νικοπολίδη

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎πριν από 13 λεπτά‎
Θέμα Πίνο προέκυψε στον Ολυμπιακό. Ο Κολομβιανός επέστρεψε χθες το πρωί στην Αθήνα αφού υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Σάββατο ο Νικοπολίδης ζήτησε και από τους αναπληρωματικούς να βγουν για ζέσταμα, αλλά ο ...

«Χτύπησε» στο τέλος ο Κοντρέρας

Nαυτεμπορικη - ‎πριν από 12 ώρες‎
Ο παίκτης του Πανθρακικού Σόφιαν Σέρφα (Α) μάχεται για την κατοχή της μπάλας με τους παίκτες του Ολυμπιακού Φρανσουά Μοδέστο (Δ) και Κώστα Μανωλά (Κ) κατά τη διάρκεια του αγώνα Πανθρακικός - Ολυμπιακός για την 19η αγωνιστική του ...

Σκέψεις για Παπ, αν φύγει ο Τζιμπούρ

Sport.gr - ‎πριν από 51 λεπτά‎
Η υπόθεση του Ραφίκ Τζιμπούρ οδηγείται σε "ναυάγιο" και ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Το πάγωμα των διαπραγματεύσεων με τον Ράφικ Τζιμπούρ, για την αναέωση του συμβολαίου του ...

Ρουπακιώτης: Αναγκαία η καταλλαγή στις σχέσεις ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Ελευθεροτυπία - ‎πριν από 17 ώρες‎
Έμφαση στην ανάγκη για καταλλαγή στις σχέσεις μεταξύ των κομμάτων ώστε να αναζητήσουν συγκλίσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης έδωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, μιλώντας σε κυριακάτικη εφημερίδα. Ο κ. Ρουπακιώτης ...

Η «δίαιτα» των... e-mail!

Το Βήμα Online - ‎26 Ιαν 2013‎
Κατακλύζουν τη ζωή και την εργασία μας. Μας «λύνουν τα χέρια», αλλά ροκανίζουν τον χρόνο μας. Τι θα κερδίζαμε αν κάναμε «αποτοξίνωση» από τα e-mail;. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05:45. Η «δίαιτα» των... e-mail! Η «ρουφήχτρα» των e-mail καταβροχθίζει τον χρόνο ...

Facebook: Μόνο στη θεωρία ο έλεγχος για την ηλικία των χρηστών

BEST News - ‎πριν από 9 ώρες‎
Κανέναν τρόπο δεν έχει το Facebook για να μην επιτρέψει σε ένα παιδί μικρότερο των 13 ετών να αποκτήσει προφίλ, όπως είπε πρόσφατα, στο συνέδριο Oxford Media Convention στη Μεγάλη Βρετανία, ο εκπρόσωπος του Facebook Simon Milner. Σύμφωνα με ...

Σάλος από την πρόταση Κουράκη για τον χριστιανικό φόρο

Voria - ‎πριν από 51 λεπτά‎
Νέα πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τ. Κουράκη, περί επιβολής φόρου σε όσους προαιρετικά δηλώσουν χριστιανοί ορθόδοξοι, ώστε μέσω αυτού να πληρώνονται οι ιερείς. «Προτείνουμε να καταργηθεί η ...

Λιάνα: Μου έστειλαν μήνυμα, αλλά… δεν μασάω!

NewsBomb - ‎πριν από 16 λεπτά‎
Όταν το ΚΚΕ, ένα κόμμα που προσέχει πάντοτε τις εκφράσεις του μέχρις τελευταίας λέξης, υπογραμμίζει στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφερόμενο στην περίεργη «μπούκα» και διάρρηξη στο σπίτι της βουλευτού Λιάνας Κανέλλη ότι «έχουν γνώση οι φύλακες», ...

Αντεπίθεση ΠΑΣΟΚ για το ΔΝΤ

Τα Νέα Οnline - ‎πριν από 1 ώρα‎
Πυρά ομαδόν κατά όλων όσοι αναπαράγουν τη συζήτηση γύρω από την ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ. Τα σκάγια της Ιπποκράτους έχουν στόχο τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ και τους οικονομικούς εισαγγελείς όσο και τον Ανδρέα Λοβέρδο, που επανήλθε ...

Το ΠΑΣΟΚ θα ξανανέβει μαζί με τη χώρα

Ελευθεροτυπία - ‎πριν από 20 ώρες‎
Το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί σε πείσμα του ετερόκλητου αντιμνημονιακού μετώπου, διαβεβαιώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ αναφερόμενος στις προσπάθειες δημιουργίας σκηνικού διχασμού στη χώρα και στις δυνάμεις που έχουν ...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου