Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ.... ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ!

Παραμύθια ευφαντάστων δημοσιογράφων! Ορθότατα ο έγκριτος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ , καταγράφει τις δικές του ενστάσεις, που προσυπογράφουμε, διότι έχουμε διακηρύξει: Η Χρυσή Αυγή είναι  ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ κι όχι ...εγκληματική οργάνωση , όπως τη βάφτισε ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ..
Αν είχαν άλλες "ενοχοποιητικές" κασέτες ..θα τις έβγαζαν και θα λιάνιζαν την κυβερνητική αλητεία! Διαβάστε την ψευτοείδηση... που θα αναμασήσουν πολλοί!

ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ


Μετά την απόφαση για την προφυλάκιση του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, έντονες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία, πως στελέχη της Χρυσής Αυγής πρόκειται κατ’ εντολή της ηγεσίας, να προχωρήσουν τις επόμενες ημέρες σε δημοσιοποίηση του οπτικοακουστικού υλικού που διαθέτουν από  Βουλευτές από όλο τον πολιτικό χώρο. Μείνετε συντονισμένοι… Τα καλύτερα έρχονται…

ipolitiki.blogspot.gr

Σχόλιο Α.Π.: Στην πληροφορία του ipolitiki.blogspot.gr η εφημερίδα μας διατηρεί έντονες επιφυλάξεις. Ειναι δυνατόν η Χ.Α. να βγάλει τα βίντεο- φωτιά τώρα που είναι φυλακή ο Κασιδιάρης; Και γιατί δεν τα έβγαζε τόσο καιρό; Τα κρατούσε καβάντζα-διαπραγματευτικό ατού για να μην μπει ο Κασιδιάρης φυλακή ή να απελευθερωθεί ο Μιχαλολιάκος; Και τώρα που έβαλαν τον Κασιδιάρη στην μπουζού θα βγάλουν τα βίντεο-φωτιά; Σαν παραμύθι μοιάζει η πληροφορία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου