Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΕΝΑΣ ΤΥΧΕΡΟΣ...ΑΤΥΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ:


Γιώργος Λιάγκας: οι πραγματικοί λόγοι για το επαγγελματικό διαζύγιοΟ ΛΙΑΓΚΑΣ ΤΑ ...ΕΣΠΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΡΕΑΛ ΦΜ- ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ


Γιατί ο Νίκος Χατζηνικολάου «έφαγε» τον Γιώργο Λιάγκα από τον Real fm;
Την πόρτα της εξόδου έδειξε ο Νίκος Χατζηνικολάου στον Γιώργο Λιάγκα καθώς ολοκληρώθηκε η συνεργασία του γνωστού παρουσιαστή με την εφημερίδα «Real News» και με τον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.
Η τελευταία εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον Real FM βγήκε στον αέρα την περασμένη Πέμπτη, ενώ η συνεργασία του με το κυριακάτικο φύλλο θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.
Οι δυο πλευρές προχώρησαν σε διαζύγιο και ολοκλήρωσαν την επαγγελματική τους σχέση, εξαιτίας οικονομικών διαφωνιών μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και του Νίκου Χατζηνικολάου.
Από εδώ και πέρα, ο Γιώργος Λιάγκας θα επικεντρωθεί στις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις, στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 που παρουσιάζει με τη σύζυγό του Φαίη Σκορδά αλλά και στο «The Voice»…

Το καλοκαίρι φαίνεται πως είναι η αγαπημένη εποχή του Γιώργου Λιάγκα για να τελειώνει τις συνεργασίες του και να ετοιμάζει ύστερα από ώριμη σκέψη τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.
Έτσι, μετά την περσινή αποχώρησή του από το Μεγάλο Κανάλι και την ένταξή του στο δυναμικό του ΑΝΤ1, κατά τη διάρκεια των διακοπών, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας ξαναχτυπά την ίδια ακριβώς περίοδο, τελειώνοντας ξαφνικά την μακροχρόνια και άκρως επιτυχημένη συνεργασία του με τον Real Group.
Αυτό, με απλά λόγια, σημαίνει πως ο ίδιος o Γιώργος Λιάγκας δεν ανήκει πια στον ραδιοφωνικό σταθμό. Την Παρασκευή ήταν η τελευταία του εκπομπή και στο τέλος της αποχαιρέτησε τους ακροατές που σταθερά τον άκουγαν, τα τελευταία έξι χρόνια, δηλώνοντας πως όλα είναι ένας κύκλος που κάποια στιγμή κλείνει.
Το ίδιο όμως θα συμβεί και με το editorial του στην εφημερίδα, το οποίο θα συνεχίζει να γράφει μέχρι το τέλος του Αυγούστου.
Ο Γιώργος Λιάγκας μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση. Αυτό αναμένεται να γίνει σε πολύ γνωστή εκπομπή τις επόμενες ημέρες… Σύμφωνα με πληροφορίες όμως το πρόγραμμά του είναι πάρα πολύ πιεσμένο, λόγω των αυξημένων πια υποχρεώσεών του μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του.
Έτσι λοιπόν στο εξής θα δώσει όλη την προσοχή του στα τηλεοπτικά του projects και θα αφοσιωθεί στην οικογένειά του Γιώργoυ Λιάγκα.
Οι λόγοι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com δεν έχουν καμία σχέση με οικονομικές διαφορές, όπως γράφτηκε, απλά, ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας θέλει να αφοσιωθεί στην εκπομπή του στην τηλεόραση, αλλά και στην ανάπτυξη του σάιτ που διατηρεί με την Φαίη Σκορδά.

 «Έχασα όλα μου τα χρήματα, πήγαινα για εγκεφαλικό»


Γιώργος Λιάγκας, ΟΛΑ: «Έχασα όλα μου τα χρήματα, πήγαινα για εγκεφαλικό»
Ποιες οι αποκαλύψεις που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε;
Καλεσμένος στον Θέμο Αναστασιάδη και το τελευταίο «Όλα Τρέλα» για τη φετινή χρονιά ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος αποκάλυψε για πρώτη φορά πως πέρυσι καταστράφηκε οικονομικά έπειτα από απάτη.
«Πέρυσι έπαθα μια πολύ μεγάλη ζημιά οικονομική. Καταστράφηκα οικονομικά πέρυσι. Έχασα όλα μου τα χρήματα. Ό,τι είχα μαζέψει όλα αυτά τα σκληρά χρόνια δουλειάς, με μια χρηματιστηριακή απάτη που τώρα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ένας εξαιρετικός δικηγόρος που παρακολουθεί το θέμα να δούμε τι θα γίνει. Είναι μια μεγάλη απάτη. Είχα βάλει τα χρήματά μου σε μια σοβαρή χρηματιστηριακή. Δεν ξέρω αν η χρηματιστηριακή φταίει ή όχι, αυτό μένει να αποδειχθεί, αλλά κάποιος που δούλευε στη χρηματιστηριακή μου έδωσε κάποια πλαστά χαρτιά ότι τα χρήματά μου έχουν αγοραστεί ομόλογα γερμανικού δημοσίου. Εγώ τα είχα τα χαρτιά αυτά με σφραγίδες, με σιγουριά. Είχαν πείσει και εμένα ότι πρέπει να τα βγάλω εκτός Ελλάδος. Το ακολούθησα, όλα τα μου τα λεφτά, ό,τι είχα μαζέψει.
Έφτασα πέρυσι τον Αύγουστο για να πληρώσω τα παιδιά του site να δανειστώ για να πληρώσω τη μισθοδοσία. Αποδείχθηκε ότι ήταν πλαστά. Είχαν αλλάξει το mail που έστελναν ενημερότητα. Τα πραγματικά στοιχεία η χρηματιστηριακή τα έστελνε σε ένα mail που δεν υπήρχε και είχε κατασκευάσει ο απατεώνας ένα domain πλαστό και εμένα μου έστελναν mail και πίστευα ότι τα λεφτά μου υπάρχουν και τοκίζονται κιόλας. Πέρυσι το καλοκαίρι πέρασε ένα παιδί που δουλεύει στην ίδια χρηματιστηριακή από την Τήνο και μου λέει «χάθηκες, έφυγες και από τη χρηματιστηριακή». Μα του λέω δε χάθηκα, τα λεφτά μου εκεί τα έχω, έχουμε αγοράσει. Μου λέει «πίστεψέ με δεν έχεις δραχμή». Παίρνω τον ιδιοκτήτη της χρηματιστηριακής, κοιτάει και μου λέει όντως τα λεφτά σου έχουν φύγει όλα».
Όσο για το πώς αντέδρασε ο Γιώργος Λιάγκας όταν το έμαθε; «Όταν το έμαθα, ήταν η Σάσα η Σταμάτη τότε στην Τήνο και ήταν και ο Σπύρος Μάζάνης, ο γιατρός και είμαστε σε μια ταβέρνα σ ένα χωριό πάνω στην Τήνο και μιλάω εγώ και μαθαίνω αυτή την είδηση, ότι έχασα όλα μου τα χρήματα και μουδιάζει όλο μου το αριστερό μέρος του σώματος, για εγκεφαλικό πήγαινα προφανώς. Αρχίζω και να μην μπορώ να μιλήσω, να χάνω το λόγο μου και μου λέει ο Μαζάνης όπως είσαι τώρα μάσα δύο ασπιρίνες και πάμε να βρούμε λεξοτανίλ να πάρεις για να ηρεμήσεις. Κατεβαίνουμε από το χωριό κάτω στην πόλη, πάει κάποιος και δε δίναν στο φαρμακείο λεξοτανίλ. Και πάει παιδιά η Σταμάτη και κάνει την τρελή και λέει «Είμαι η Σάσα Σταμάτη και είμαι τρελή κι αν δε μου δώσετε τώρα λεξοτανίλ θα σπάσω το φαρμακείο». Και για να γλιτώσουν από τη Σταμάτη μου έδωσαν λεξοτανίλ. Πήρα δύο μαζεμένα και μετά τους έλεγα «εντάξει μωρέ και μου έχασα τα λεφτά δεν πειράζει, θα κάνω άλλα», τα φάρμακα μέ έπιασαν γιατί είμαι παρθένος οργανισμός. Για καμιά εβδομάδα τα έπαιρνα μετά άρχισα να το φιλοσοφώ, τι να κάνουμε;» είπε ο παρουσιαστής.
Μιλώντας για τη Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε πως η «Φαίη δε μου έλεγε τίποτα, στενοχωρήθηκε εσωτερικά. Το μάθαινα από άλλους ότι στενοχωριόταν».

Πηγή: http://www.fimes.gr/2014/06/giorgos-liagkas-8/#ixzz37bVsPR4I

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου