Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!!!

Τον χαρακτηρίζουν «Μαύρο συνταγματάρχη της ελληνικής ΚΥΠ», και «Δούρειο Ιππο του ελληνικού επεκτατισμού»
Σ​​το επίκεντρο «βρώμικου πολέμου», υποκινούμενου από ακραίους εθνικιστικούς και ισλαμιστικούς κύκλους με τη βοήθεια των μυστικών υπηρεσιών, βρίσκεται στην Αλβανία ο Αρχιεπίσκοπος κ. Αναστάσιος. Στόχος, όπως ο ίδιος κατήγγειλε ανοιχτά με αφορμή τις επιθέσεις που δέχθηκε για τον εορτασμό, όπως κάθε χρόνο και σε όλη την Ορθόδοξη Εκκλησία, στη μνήμη του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, «να διαταράξουν την ανεκτικότητα και τη διαθρησκευτική συμβίωση, μια πραγματικότητα απ’ τα ελάχιστα που έχει με καύχημα να παρουσιάσει η Αλβανία στη σημερινή ευρωπαϊκή οικογένεια».



Έτρεξε χωρίς ρούχα σε κεντρική πλατεία για να πάρει υποτροφία | Video..

Σε κάποιες χώρες οι σπουδές είναι δύσκολο πράγμα!!!
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι περαστικοί σε κεντρική πλατεία του Άμστερνταμ όταν είδαν μια γ@μνή κοπέλα να τρέχει σαν τρελή.

Λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε μέσω youtube και από το site της Mirror ότι η Sabine είναι φοιτήτρια και έλαβε μέρος σε έναν διαγωνισμό που έδινε ως δώρο τα χρήματα ενός χρόνου σπουδών, εάν έτρεχε κάποιος μέρα μεσημέρι γ@μνός σε κεντρική πλατεία της ολλανδικής πρωτεύουσας.
ο εξευτελισμός του ανθρωπίνου είδους σε όλο το μεγαλείο της

Ο ΓΛΕΖΟΣ...ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΆ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΑΡΣΑ; ΕΘΕΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΝΑΞΙΩΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ Β.ΗΠΕΙΡΟΥ;...ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟΥ ...ΗΡΩΑ! ΓΙΑΤΙ ...ΡΕ;

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ! όπως ο ΓΛΕΖΟΣ!



Συμπαθούμε τον Μανώλη Γλέζο.. και τον δημοσιογράφο εποίησε και τον Βιβλιοπώλη, και τον Δήμαρχο και βουλευτή... Σταθερά δηλαδή κουνιέται αριστερά και σήμερα το παίζει εξαπτέρυγο του ΣΥΡΙΖΑ!

*** Υπήρξε όντως ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ, όπως αυτοπροβάλλεται και οι αριστεριστές το κάνουν βούκινο; Υπάρχουν πολλές και σοβαρές ενστάσεις για τον ηρωϊσμό του... Δεν θέλουμε να τις αναμασήσουμε, ...διότι, τον συμπαθούμε, όπως είπαμε! Ανθρωπάκι του Θεού είναι... Κάνει όμως εντύπωση αυτός ο ΗΡΩΑΣ βασικά νεανικής πλάκας, ΚΑΝΕΝΑΝ ηρωϊσμο δεν επέδειξε μετά την υποτιθέμενη κατεβασιά της Γερμανικής σημαίας από την ΑΚΡΟΠΟΛΗ ... Πάντα από τότε έως την σήμερον... ήταν αρχειακό στοιχείο προπαγάνδας των κομμουνιστών... 
*** Δεν σας κάνει εντύπωση που ο έταιρος των "ηρώων" ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΑΝΤΑΣ τηρούσε όλα αυτά τα χρόνια ΑΚΡΑΤΟΝ ΣΙΩΠΗ... κι άφηνε ΟΛΗ ΤΗΝ ... δόξα να την  απολαμβάνει ο Γλέζος; ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>

Μεγαλοεταιρίες τροφίμων σε σκάνδαλο με πειράματα σε ζώα

Κουνέλια, γουρουνάκια και ποντίκια θανατώνονται σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης, εμβολιάζονται με θανατηφόρα βακτήρια και αφήνονται να πεθάνουν από αιμοραγία, από μεγαλοεταιρίες που τεστάρουν τις τελευταίες υπερτροφές που είναι στη μόδα, όπως αποκαλύφθηκε. Οι μεγαλοεταιρίες που κατηγορούνται είναι η Nestle, Unilever, Knorr, Hellmanns, Yakult. Οι εταιρίες τροφίμων δηλώνουν ότι τα ζώα χρησιμοποιούνται όσο το δυνατόν λιγότερο και φροντίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου