Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ. ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ! ΜΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ!

Είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων; Περισσότερες αποδείξεις ! (βίντεο)



Μία ακόμη απόδειξη για το ότι είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων. Η αριστερή προπαγάνδα έχει κατακλείσει τα σχολεία της Ελλάδας από το νηπιαγωγείο μέχρι το πανεπιστήμιο.
Κυριολεκτικά χιλιάδες καθηγητές και δάσκαλοι διδάσκουν στα παιδιά μας ότι δεν είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων.
Φανταστείτε τι θα γινόταν αν οι Κινέζοι δάσκαλοι και καθηγητές δίδασκαν ότι οι σημερινοί Κινέζοι δεν είναι απόγονοι των αρχαίων Κινέζων και πόσοι από αυτούς θα πήγαιναν στα στρατόπεδα εργασίας ή στο εκτελεστικό απόσπασμα.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΣΙΦΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΝ ΤΡΩΚΤΙΚΑ; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΦΑΝΑΡΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ;

Κλείνει η τελευταία ελληνόφωνη εφημερίδα της Κωνσταντινούπολης.......        Λήθη και   ξεπεσμός!             

Βέβαια δίνανε κάτι ψίχουλα για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά μήπως δεν έφθαναν;

Ο θάνατος της εφημερίδας αυτής είναι τραγωδία!
ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΡΕ..Κόψτε μερικές διξιωσεις και γκλαμουριές σας και τελειώνει το πράμα..Θα σωθεί ο ελληνισμός στην ΠΟΛΗ!


Η ελληνόφωνη εφημερίδα «Απογευματινή» της Κωνσταντινούπολης «κατεβάζει ρολά» έπειτα από 88 χρόνια λειτουργίας.

Η εφημερίδα που κυκλοφορούσε από το 1925 και κρατούσε «ζωντανή» την ελληνική γλώσσα αλλά πληροφορούσε καθημερινά τους Έλληνες της Τουρκίας δεν κατάφερε να ξεπεράσει την οικονομική κρίση και κλείνει αφήνοντας δίχως δουλειά τους 35 εργαζόμενους της.
Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ -ΔΥΣΟΔΙΑ 

Η «οργή» του Αμερικανού φιλοσόφου  Noam Chomsky... τους ξεβρακώνει για τα καλά...

Αφού διαβάσετε το πιο κάτω κείμενο, συνιστούμε επίσης να διαβάσετε αν δεν το προσέξατε! Λίγο πιο κάτω θα βρείτε δηλώσεις συγκλονιστικές του Κίζινγκερ, που προβλέπει μεν πόλεμο, αλλά και την παγκόσμια κυριαρχία των ΗΠΑ... Απολαύστε τη χυδαιότητα και τους σχεδιασμούς των Αμερικανοσιωνιστών! Θα βγείτε από τα ρούχα σας!

Mερικά περιστατικά, που δεν είναι γνωστά...
Ο διάσημος Αμερικάνος φιλόσοφος, πολιτικός αναλυτής και ακτιβιστής Noam Chomsky δημοσίευσε στο περιοδικό Znet ένα εκτενές κείμενο για την υποκρισία των ΗΠΑ -και της δύσης γενικότερα- σε σχέση με τις περιπτώσεις της Ουκρανίας και της Γάζας, αναφέροντας μια...
σειρά από περιστατικά που δεν είναι γνωστά στην ευρύτερη κοινή γνώμη. 

ΠΑ ΝΩ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ

 ΜΑ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ...ΓΕΝΝΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ! Η ΣΥΨΗ ΕΧΕΙ ΒΑΘΕΙΕΣ ΡΙΖΕΣ Τα είπαμε χθες...γι αυτό δεν κουνιέται ρούπι στα 4 χρόνια της κρίσης!
Τα μουστάκια τους μάραναν!

Αποκάλυψη-Διόρισαν τις κόρες τους στην Ευρωβουλή οι Στρατηγοί της Χρυσής Αυγής                                                 

Διόρισαν τις κόρες τους στην Ευρωβουλή οι Στρατηγοί της Χρυσής Αυγής!!!!!!!!!! (ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ)........


Οι Στρατηγοί Συναδινός και Επιτήδειος Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, δεν προσέλαβαν ευθέως τις κόρες τους ,Μάρθα και Θεοδότα ,αλλά το έκαναν στο πλαίσιο μιας ιδιόμορφης ανταλλαγής!

-Ο ένας προσέλαβε την κόρη του άλλου και για μην καρφωθούν έβαλαν στο παιχνίδι των προσλήψεων συμβούλων και τον έτερο ευρωβουλευτή Λάμπρο Φουντούλη ,ξεφεύγοντας έτσι από την θεσμική απαγόρευση των κανόνων του Ευρωκοινοβουλίου !

Τα ονόματα από τις κόρες των Στρατηγών φιγουράρουν στις λίστες των εσωτερικών e-mail του Ευρωκοινοβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου