Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΠΟΙΟΣ ..ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΕΙΣΜΌ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΑΪΚΟ... ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ ... ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΕΛΕΨΗ... Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ!

ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ  ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ. Έχουν μόνιμο σεισμό εν κρανίω!

Είναι γνωστόν τοις πάσι, ότι οι άνθρωποι που κάνουν τον αρχισυντάκτη είναι ΔΟΤΟΙ κι όχι έμπειροι δημοσιογράφοι, διότι πολύ απλά δεν έχουν εμπειρία στο ρεπορτάζ... Το πιο κάτω θέμα , πριν επισυμβεί ..τους εδόθη στο πιάτο! ΄Οταν άσχετοι, οι διευθύνοντες τα ΜΜΕ -έντυπα ή ηλεκτρονικά παραμιλούσαν... Δεν καταλάβαιναν. Να γιατί είναι θλιβερή η δημοσιογραφία ,όταν ανίκανοι και εκ του πουθένα ελθόντες ποιούν τον δημοσιογράφο!.. 


To θέμα του σεισμού στην Πάτρα παίζει σήμερα ως πρώτη είδηση! 

Μόνον ένας με απόλυτη δημοσιογραφική οξύνεια δεν αδιαφόρησε για την πρόβλεψη του σεισμού που έγινε ήδη στον Πατραϊκο-Κορινθιακό κόλπο.. Αξιοποίησε ... Ο γνωατός ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ του Μάκη Βραχιολίδη... τη διαίσθηση ενός ΑΠΛΟΎ ΠΟΛΊΤΗ που είπε .. ότι σε τρεις μέρες θα έχουμε ΣΕΙΣΜΟ στην περιοχή Αιγίου ...ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΙΚΑΝΑ  ΚΟΘΟΝΙΑ των δοτών ...αρχισυντακτών ΛΈΓΑΝΕ ΆΡΕΣ-ΜΆΡΕΣ -ΚΟΥΚΟΥΝΆΡΕΣ! 
Δεν καταλάβαιναν... Τόσο καραγκιόζηδες! ..Οι ποιούντες την σήμερον ημέρα τον δημοσιογράφο!
Ο ΣΕΙΣΜΌΣ  όμως έγινε! Σχεδόν με ακρίβεια στην περιοχή που είπε... έ, έκανε λάθος ως προς την ένταση του σεισμού, αλλά ας μη βιαζόμαστε διότι και οι ειδικοί επιστήμονες (Χουλιάρας) είναι επιφυλακτικοί, διότι μπορεί ο ήδη σεισμός -ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ- μπορεί να έχει και συνέχεια!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: 
ΔΕΙΤΕ... το ρεπορταζ;

ΑΥΤΑ ...ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ:

Η ΑΡΙΑΝΑ...ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ...ΚΟΡΙΤΣΙ... ΦΟΙΤΗΤΡΙΟΥΛΑ ΣΤΟ ΚΕΜΠΡΙΤΖ, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΦΗΜΙΣΜΕΝΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ  ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Μ.Μ.Ε ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΜΑΣ... ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΡΙΑΝΝΑ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ. Βέρα Αθηναία . Το πατρικό-μητρικό  της σπίτι ήταν εκεί , δίπλα στα κεντρικά Γραφεία της ΕΡΤ , Ρηγίλης-Μουρούζη. 
΄Εγραψε κι ένα βιβλίο για την Μαρία Κάλλας κι από κει και πέρα άρχισε να πετάει... Η ιστοσελίδα της , πρώτη παγκοσμίως HAFFINGTON POST τη λέει, προς τιμή του πρώην άντρα της, πάμπλουτου πετρελαιά και πολιτικού, που ενώ τον χώρισε (γιατί ήταν πούστης, καλά δεν το είχε καταλάβει;) αυτός της άφησε πολλά από την τεράστια περιουσία του ..Τιμής έννεκεν λοιπόν ονομάτισε την ιστοσελίδα της με το επίθετο του άντρα της... Η Αριάννα είναι μια δυναμική ελληνίδα, αλλά όχι και τόσον πολύ ελληνίδα. Αλλοτριωμένη! Ρωτείστε την από πότε έχει να επισκευφθεί την Ελλάδα... Και θα καταλάβαιτε! Σημειώστε δε ότι την  ιστοσελίδα της... την έχει πουλήσει αδρά σε άλλους με 300 εκ. δολλάρια... 
Κατά τα άλλα είναι ...δικό μας κορίτσι... Στην ιστοσελίδα αυτή κρατάει ένα αρθράκι, αλλά ποτέ δεν είδαμε να υπεραμυνθεί της Ελλαδίτσας της!

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΌ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ και επειδή η Β.Ήπειρος ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!... όσα κι αν σκαρφιστουν οι ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ!

ΕΔΩ ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ
 

Οι  πρακτικές  Ενβέρ  Χότζα  ενάντια  της  Ελληνικής  Μειονότητας  καλά  κρατούν ...

Στο  στόχαστρο  των  αλβανικών  αρχών  βρίσκεται  τις  τελευταίες  ημέρες  η  νεολαία  Δερβιτσάνης  στη  Βόρεια  Ηπειρο .

Για  οργανωμένη  προβοκάτσια  μιλούν  οι κάτοικοι  με  κύριο στόχο   τον  εκφοβισμό  και την  απομάκρυνση  των  νεολαίων  από  τον  τόπο  τους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Νεολαία Δερβιτσάνης

Μετά λύπης μας διαπιστώνουμε πως ένα γεγονός που ξεκίνησε στις 14 Αυγούστου

και προσπαθήσαμε να μην πάρει έκταση , εξελίσσεται σε προβοκάτσια και

οργανωμένο σχέδιο του Αλβανικού κράτους κατά της ελληνικής μειονότητας και της

Νεολαίας Δερβιτσάνης. Παραθέτουμε αναλυτικά τα γεγονότα .

Το Βορειοηπειρωτικό θέμα είναι πάντοτε ανοιχτό διεθνώς ενώπιον των τεσσάρων υπουργών Εξωτερικών των τεσσάρων Μεγάλων Δυνάμεων. Εάν προωθηθεί ζήτημα ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗΣ Κοσσυφοπεδίου, θα αντιμετωπιστεί η θέση αναλόγου αιτήματος για τη Βόρειο Ήπειρο

Στέλιος Παπαθεμελής, Εφημ. Βήμα, 18- 04 -93

Η Ελληνική κυβέρνηση δεν θα δεχθεί να ισχύσουν για την Ελληνική μειονότητα που ζει στην Αλβανία, άλλα μέτρα από εκείνα που θα ισχύσουν για τις αλβανικές κοινότητες εκτός Αλβανίας.
 

Ο  πάπας Φραγκίσκος επέλεξε να πραγματοποιήσει την Κυριακή στην Αλβανία το πρώτο ταξίδι του στην Ευρώπη για να υπογραμμίσει εκεί την ποιότητα του διαθρησκευτικού διαλόγου, εξήγησε σήμερα στο Βατικανό ο εκπρόσωπός του, διαψεύδοντας πως υφίσταται οποιοσδήποτε κίνδυνος στα Τίρανα για την ασφάλεια του ποντίφικα.

Πριν μεταβεί στα τέλη Νοεμβρίου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο, ο Φραγκίσκος θα πραγματοποιήσει μια επίσκεψη ένδεκα ωρών στην Αλβανία.
 

Το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδος, κατάφερε να τερματίσει τη συστηματική και εξακολουθητική δράση ομάδας έξι αλλοδαπών, οι οποίοι είχαν διαπράξει σωρεία ληστειών και κλοπών σε οικίες, σε διάφορες περιοχές της Εύβοιας.
 

Κατά 150% αυξήθηκαν μέσα στην τελευταία πενταετία τα αιτήματα των κυβερνήσεων του πλανήτη προς τη Google να τους δώσει στοιχεία σχετικά με χρήστες της, οι οποίοι θεωρούνται εμπλεκόμενοι σε διάφορες εγκληματικές ή αντεθνικές δραστηριότητες. Τα αιτήματα αφορούν τις αναζητήσεις των χρηστών, το λογαριασμό 
ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...


ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ 
ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΔΩ!


Κόσμος
Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη
και τεχνολογία

Πολιτική
Άλλες κυριότερες

ειδ...
ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΣ
ΟΙ ΠΟΛΙΤΚΟΙ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ!



Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΦΑΝΗΣ 

ΣΑΤΙΡΙΖΕΙ ΤΗΝ   ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ


ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΣΑΠΙΣΜΈΝΑ ΚΟΥΒΕΛΙΑ...


Λυκουδο-αρκούδες γλείψανε το λιγοστό το μέλι,
΄Αδειασαν τα κουβέλια του,μυρίζουν πια ξυνίλα,
Κουβέλη κεντρισμένε μου στην άδεια σου κυψέλη,
Που πας ντογρού γυρεύοντας να φορτωθείς τη νίλα!

Λέει: δεν τον καλέσανε για πρόεδρο ακόμα!
Μάλλον την «αυτοκριτική» την έχει πια ξεχάσει!
Δέν βλέπει πως το κόμμα του, πως είναι ένα πτώμα
Κι΄ως πτώματα έναν λαό, θέλει να τον δαμάσει!

Πως δεν τον ανακάλυψε η συγγραφέας ΄Αγκαθα,
Να μας τον κάνει ήρωα, με πέπλο μυστηρίου;
Να ΄πεί το μέλι το καλό:  παράγουν γαίδουράγκαθα,
Του εικοστού αιώνα μας: προέδρων σιχτιρίου!


                                                                  X.X.


Κυριότερες ειδήσεις
Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014


Κουνήθηκε η Ναύπακτος - 4,7R στις 3:43 τα ξημερώματα!

8 σχετικές ειδήσεις | Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014,  05:35 

04:05 Το ακριβές επίκεντρο του σεισμού, όπως φαίνεται στο χάρτη του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών. (η κόκκινη βούλα στην εικόνα) 04:02 Οι μικρές σεισμικές δονήσεις συνεχίζονται με 3 να έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα με ένταση κάτω των 3R, μετά το δυνατό σεισμό των 4,7R. 03:51 Νέος σεισμός 2,9R στο ίδιο σημείο! 03:48 4.7R ο σεισμός σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών, εστιακό βάθος 5χλμ, επίκεντρο στη Ναύπακτο. Ιδιαίτερα αισθητός έγινε ο σεισμός στη Ναύπακτο και το Αντίρριο. 03:46 Δυνατός σεισμός πριν από λίγο στις 03:43 σημειώθηκε στη Ναύπακτο. Σύντομα νεότερα...

(21.09.2014): Ο καιρός σήμερα, σύμφωνα με το meteo.gr

7 σχετικές ειδήσεις | Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014,  06:17 

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες θα είναι περισσότερες στη Βόρεια Ελλάδα και τις θερμές ώρες της ημέρας θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, περιμένουμε την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014. Το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 31 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 17 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 19 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.Οι άνεμοι στο...

Γκέλαρε η Ατλέτικο - Ασύλληπτο τακουνάκι του Ερνάντες (VIDEO)

7 σχετικές ειδήσεις | Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014,  03:41 

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό δεν κατάφερε να νικήσει ούτε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η ομάδα του Σιμεόνε αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Θέλτα στο Βιθέντε Καλντερόν και έδωσε την ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα να αποσπαστεί στη βαθμολογία....

Μίτσελ: «Λύθηκε η παρεξήγηση, τα πέναλτι τα εκτελεί ο Τσόρι»

6 σχετικές ειδήσεις | Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014,  02:19 

Θέση για το περιστατικό στη φάση του πέναλτι ανάμεσα στον Τσόρι και τον Μήτρογλου πήρε ο Μίτσελ ο οποίος δήλωσε πως η παρεξήγηση λύθηκε στα αποδυτήρια και πως ο Αργεντινός θα είναι ο εκτελεστής από την άσπρη βούλα.Λήξαν θεωρείται το θέμα που προέκυψε με τους Μήτρογλου και Τσόρι για το ποιος θα εκτελέσει το πέναλτι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Βέροια.Συγκεκριμένα, την ώρα που ο Τσόρι πήγε να πάρει την μπάλα για να εκτελέσει, ο Μήτρογλου τον πρόλαβε και βάρεσε αυτός το πέναλτι, προκαλώντας τον εκνευρισμό του Αργεντινού.Ωστόσο όπως δήλωσε ο Μίτσελ, η παρεξήγηση λύθηκε στα αποδυτήρια, με τον...

Χαλκίδα: Καλλιεργούσε χασίς σε γλάστρες

5 σχετικές ειδήσεις | Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014,  04:07 

Ένας 52χρονος συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στη Χαλκίδα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης... Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 52χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: · τρία δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,50 έως 1 μέτρου το καθένα, καλλιεργημένα σε γλάστρες στο μπαλκόνι και · μία χάρτινη συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρος 13 γραμμαρίων. Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου