Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ: ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΑΥΤΑΡΚΗ ΕΛΛΑΔΑ....Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ!

Ας μην έχουμε αυταπάτες. Είμαστε μια ευλογημένη χώρα, σχεδόν η πλουσιότερη! Όμως περιφερόμαστε ως ζήτουλες. Εκεί μας κατάντησαν τα λαμόγια της πολιτικής μας! Ενώ αν αγαπούσαν την Ελλάδα περισσότερο από την τσέπη τους, θα μεριμνούσαν  να  την θωρακίσουν και να την καταστήσουν αυτοδύναμη κι όχι εξάρτημα των κοπρόσκυλων της διεθνούς τυχοδιωκτικής οικονομικής  αλητείας. 
ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ... ΜΙΑ ΚΑΙ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ
ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ...
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ , ΤΟΝ ...ΑΡΧΙΔΆΜΑΝΤΑ
ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ...ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ
ΕΩΣ ΣΥΡΙΖΑ
ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ .. Και τι λέμε;
ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΕΙ η Ελλάς προστατευομενη
χώρα! Βλακείες! ΟΙ Μαφιόζοι  των ΗΠΑ και
Ευρώπης , δεν αφήνουν να τους φύγει το
φιλέτο που λέγεται Ελλάς ... ..Αν το
ππουσταριό των πολιτικών μας  είχε άλλη
υφή... τα πράγματα θα ήσαν καλλίτερα
για την Ελλαδίτσα μασ ΡΕ!


Ο χουντικός Παπαδόπουλος προσπάθησε να στήσει μια ιστορία αυτονομίας της Ελλάδας αλλά έφαγε τα μούτρα του.(΄Οχι από εξωτερικούς, αλλά από ντόπιους λαμόγια-επιστήμονες) 
 Κάλεσε όλους τους επιστήμονες  μας από το εξωτερικό, να έλθουν εδώ για να βοηθήσουν την πατρίδα... ΄Οσοι το τόλμησαν, εξαναγκάστηκαν να ξαναφύγουν...Οι εδώ "συνάδελφοί τους" προφέσσορες -λαμόγια- τους ανάγκασαν να πάρουν των ομματιών τους... κι έφυγαν  τρέχοντας!

 Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του καθηγητή του Πανεπιστημίου Ν.Υόρκης Ανδρέα Ζαβίτσα, -είναι ο κατασκευαστής των στολών των διαστημανθρώπων... (Μεγάλη προσωπικότητα της ΝΑΣΑ)

Του κάνανε του ανθρώπου οι εδώ καθηγητάδες τέτοιο κλίσμα ώστε στο ΕΘΝΙΚΟ ΚΈΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΏΝ (αυτό το κτίριο που υπάρχει επί της Βασ. Κωνσταντίνου , λίγο πιο κάτω από το ΧΙΛΤΟΝ, ...δεν του έδιναν ούτε καν τα κλειδιά της τουαλέτας! 
Κι ο άνθρωπος, μπροστά στις ζουγκλοειδείς αυτές ...αβρότητες συναδέλφων του...αναγκάστηκε να πάρει την οικοσκευή του και να επιστρέψει στη Ν. Υόρκη!
Μέσα σε διάστημα 3 μηνών από την έλευσή του στην Αθήνα!!! ( Κάπου τα έχουμε ξαναγράψει αυτά τα θλιβερά)!

Κάναμε  έρευνα και θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε
τό ρόλο
του διεθνούς Σιωνισμού σε βάρος της Ελλάδας!
Το σύνολο σχεδόν των ελλήνων πολιτικών αποτελούν
οργανέτα του Σιωνισμού. Ελέγχονται σε όλα τους!
Γι αυτό και οι τόσοι Νόμοι  καθ΄υποβολήν τους
ψηφίζονται στη Βουλή σε βάρος μας!. Τα έχουμε γράψει!
Ο Έλλην Πρωθυπουργός-ΣΑΜΑΡΑΣ- δέχεται εντολές
απ΄ευθείας από το διεθνές Εβραϊκό Συμβούλιο!!
ΤΟΣΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΤΕΛΕΙΑ!

Συμπέρασμα: Αν οι άφρονες της πολιτικής μας δεν ομονοήσουν ..η Ελλάς θα συνεχίσει να είναι σκορποχώρι και λεία όλων των Δυτικών κατσαπλιάδων... 
Με σύστημα και ενότητα άπαντες μπορεί να στήσουμε μια Νέα Ελλάδα, αυτόνομη, αυτάρκη και δυναμική. 

Γι αυτό κι εμείς πλαγιοσκοπικά ζητήσαμε ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΕΥΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

Το θλιβερότερο εξ όλων είναι ότι η πρωτοβουλία μας δεν συγκίνησε ούτε έναν πολιτικό, ούτε καν τις ψευτοπρεσβευτίνες του ΟΗΕ μανδαμίτσες του τίποτε ΜΑΡΙΑΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ..ΝΑΝΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ  κ.α !  


ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΠΑ...

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ.Στα 5 χρόνια της ελληνικής κρίσης, ούτε μια δήλωση έκανε υπερ των χειμαζομένων Ελλήνων , ούτε ένα δεματάκι  βοήθειας έστειλε ο Αρχιτραπεζίτης πάπας... ενώ αντίθετα η ορθόδοξη Εκκλησία έχει εκατοντάδες σισιτια καθημερινά!

Ύμνοι Πάπα για Αλβανία στα πλαίσια της πανθρησκείας 

παπ1-206x202

Στην συνύπαρξη μουσουλμάνων και χριστιανών στην Αλβανία, την οποία χαρακτήρισε ως ωφέλιμη για την ανάπτυξη μίας χώρας, αναφέρθηκε ο Πάπας Φραγκίσκος κατά την άφιξή στα Τίρανα.
Τον Πάπα υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα ο οποίος του χάρισε ένα κύπελλο με χώμα από την Αλβανία.
Ο Πάπας Φραγκίσκος είπε στον Έντι Ράμα ότι η Αλβανία είναι «παράδειγμα διαθρησκευτικής αρμονίας» και καυτηρίασε τη στάση όσων, επικαλούμενοι το Θεό, «σχεδιάζουν και φέρουν σε πέρας πράξεις βίας και καταπίεσης».
Ο Πάπας όμως δεν μίλησε για τις διώξεις και την καταπίεση που δέχονται οι Έλληνες στην Αλβανία καθώς και για την βεβήλωση εκκλησιών και νεκροταφείων.
pygmi.gr
ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...


ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ 
ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΔΩ!


Κόσμος
Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη
και τεχνολογία

Πολιτική
Άλλες κυριότερες

ειδ...
ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΣ
ΟΙ ΠΟΛΙΤΚΟΙ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ!Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΦΑΝΗΣ 

ΣΑΤΙΡΙΖΕΙ ΤΗΝ   ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ΩΡΑΙΑ ΤΗΣ  L΄OREAL

Απ΄το Παρίσι γύρισε με τις βαλίτσες της γεμάτες!
Με του  DIOR τ΄ αρώματα και τα καλλυντικά!
Τη Βόλτεψη ζηλέψανε, ξανθιές και μαυρομμάτες,
Όπου στερούνται  τ΄αγαθά, τα καλοπιστικά!

Λένε  η μια βαλίτσα της, είχε βαφές της L΄OREAL
Γιατί ΄δω του Πατίστα μας είναι όλα εγχώρια...
Με τις βαφές κυρία μου δέν γίνεσαι πια ωραιά 
Σε ψηφοφόρο αρσενικό που ζεί με στενοχώρια!

Πέταξε τα καλλυντικά και τις βαφές πια γενικά,
Ατόφια βγές απ΄το γιαλί οι πάντες να σε ΄δούνε,
Γιατί πολλά προβλήμματα γυναικολογικά,
Προέκυψαν μ΄αυτα που λές σε΄δούν και κοιμηθούνε!

                                                                       Χ.Χ.

Κυριότερες ειδήσεις
Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014


Το φθινοπωρινό... καλοκαιράκι συνεχίζεται

28 σχετικές ειδήσεις | Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014,  08:50 

Αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα στην Κρήτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην υπόλοιπη Ελλάδα, προβλέπονται πρόσκαιροι όμβροι, ιδιαίτερα στα βόρεια ορεινά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα κεντρικά και νότια. φθινοπωρινό καλοκαιράκι συνεχεια...

Κέρκυρα: Χειροπέδες στον πλοίαρχο και τον υποπλοίαρχο του «Europalink»

19 σχετικές ειδήσεις | Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014,  08:54 

Στην Κέρκυρα μεταβαίνει σήμερα Κλιμάκιο της Ελληνικής Υπηρεσίας Διερεύνησης Ναυτικών Ατυχημάτων και Συμβάντων (ΕΛΥΔΝΑ) του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου. Το «Europalink», με σημαία Ιταλίας, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε σε νησίδα βορειοανατολικά της Κέρκυρας, με αποτέλεσμα να υποστεί δύο μεγάλα ρήγματα, με...

Απολογούνται σήμερα Γριβέας-Βάτσικα

13 σχετικές ειδήσεις | Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014,  08:52 

Ενώπιον του ειδικού ανακριτή Γιώργου Ανδρεάδη θα απολογηθεί σήμερα το ζεύγος Γριβέα, που αντιμετωπίζει κακουργηματικές κατηγορίες για την υπόθεση των επισφαλών δανείων από το ΤΤ. Οι δυο κατηγορούμενοι αρνούνται ότι διέπραξαν οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη και ισχυρίζονται ότι: -Το δάνειο ήταν ομολογιακό γι αυτό εκταμιεύθηκε αμέσως - Είχε 5ετή περίοδο χάριτος και είχαν πληρώσει σχεδόν το σύνολο των τόκων μέχρι το 2011 -Όταν ζήτησαν αλλαγή των όρων του δανείου, αντί να διευκολυνθούν λόγω της κρίσης, τους καταγγέλθηκε το δάνειο συνολικά. -Οι κυπριακές εταιρίες που τους ανήκουν εξαγοράστηκαν χωρίς αντίτιμο. -Τα χρήματα διοχετεύθηκαν όλα στους σκοπούς για τους οποίους πήραν το δάνειο....

Βενιζέλος: Δεν έχουμε πρόβλημα τζιχαντιστών στην Ελλάδα

13 σχετικές ειδήσεις | Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014,  08:43 

Δεν έχουμε πρόβλημα τζιχαντιστών μαχητών στην Ελλάδα, ξεκαθάρισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον γ.γ. του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, ερωτηθείς σχετικά με ρεπορτάζ που κάνουν λόγο για διασυνδέσεις επτά ατόμων ελληνικής καταγωγής με τζιχαντιστές. «Η Ελλάδα μετέχει στη διεθνή κινητoποίηση κατά του λεγόμενου Ισλαμικού Κράτους, η Ελλάδα σέβεται και εκτελεί τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ στα θέματα αυτά. Δεν έχουμε πρόβλημα τζιχαντιστών μαχητών στην Ελλάδα, αλλά υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή μας», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, προσθέτοντας πάντως ότι η χώρα μας συμμετέχει «στη διεθνή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου