Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

 

Η ειδησούλα από το Διδυμότειχο: 26χρονος κατάφερε να εξαπατήσει  25χρονο, πείθοντάς τον να καταθέσει,  σε ταχυδρομική εταιρεία, το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ, προκειμένου να του αποστείλει το προσφερόμενο κινητό τηλέφωνο της αγγελίας.Κατά την παραλαβή του δέματος, ο 25χρονος διαπίστωσε ότι ο δράστης τον είχε εξαπατήσει, αποστέλλοντάς του, ένα άλλο μη λειτουργικό κινητό τηλέφωνο.. Θα πείτε ...σιγά τα λάχανα.. ΄Ομως δείτε πιο κάτω τις χρήσιμες ΟΔΗΓΙΕΣ που δίνει η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ:
 

ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ...

 

Θεία Λειτουργία μια φορά κάθε χρόνο και βαπτίσεις στο νησί ΝΙΑΣ της Ινδονησίας… Ολοκλήρωση ναού στην Ουγκάντα.

Νέες βαπτίσεις στην Ορθόδοξη κοινότητα του νησιού Nias στην Ινδονησία. Ο π. Χρυσόστομος Manalu επισκέφθηκε τους πιστούς και τους κατηχουμένους στο νησί και βάπτισε 28 από αυτούς, οι οποίοι και κοινώνησαν στη Θεία Λειτουργία.
Indonesia-768x510
 
Η έλλειψη ιεραποστόλων στην περιοχή είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα οι κοινότητές μας να στερούνται τη Θεία Κοινωνία έναν ολόκληρο χρόνο, λόγω της απουσίας ιερέως…
Και νέος Ναός στην Ουγκάντα! 
 
 

mitropoleos

Ανακατεύουν την τράπουλα για το «φιλέτο» της Μητροπόλεως!

Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr 
 
Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης

 
Την έντονη δυσφορία εκκλησιαστικών και επιχειρηματικών κύκλων έχουν προκαλέσει οι άστοχοι χειρισμοί της διεύθυνσης οικονομικών της Εκκλησίας και ειδικότερα του Επισκόπου Σαλώνων Αντωνίου, σχετικά με το ακίνητο «φιλέτο» της οδού Μητροπόλεως, που φέρονται να ζημιώνουν –όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν- κατά πολλές χιλιάδες ευρώ ετησίως τα ταμεία της Εκκλησίας.
 
 

ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ π.ΑΝΤΩΝΙΟΥ 
ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΡΕΣΤΑ... ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ- ΚΙ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ ΒΕΒΑΙΑ!
ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΣ...ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ> http://monidadias-news.blogspot.gr/p/2.html ( στην ενότητα ΥΓΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ 2-ΥΓΕΙΑ 3, ακριβώς κάτω από τον τίτλο της ιστοσελίδας)
( ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ... Κι ο Θεός να σας φωτίζει!
_______________________


ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΜΕΝΑ ΦΥΤΑ

ΜΟΛΟΧΑ:Κατά του Βήχα, πεπτικών διαταραχών, διουρητικό κ.λ.π!

ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ: Πολυφάρμακο...για πολλές (60) ασθένειες-παθήσεις!

ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ:Καταπολεμούν τον βήχα, ρευματισμούς και αθριτικά! 

΄Οπως το υποσχέθηκα, νάμαι σήμερα με τρία ...περιφρονημένα, πλην αξιοθαύμαστα δημιουργήματα της μάνας φύσης. Του Θεού δηλαδή για να μην ξεχνιόμαστε! Η μολόχα, η τσουκνίδα (αυτή λίγο πιο διάσημη για την θωράκιση της υγείας μας) και τα ραπανάκια. Θα σας δώσω όλο το "πορτραίτο" τους με τη θερμή σύσταση να μπορέσετε να τα συνηθίσετε... γιατί ΟΛΑ είναι μια συνήθεια! 

Μολόχα η θεραπευτική

Μολόχα η θεραπευτική

Που την βρίσκουμε:
Ανθίζει από το Μάιο μέχρι το Σεπτέμβριο στις άκρες των εξοχικών δρόμων και σε ακαλλιέργητα χωράφια.Αν κι εγώ τα ψαρεύω από το φλεβάρη-Μάρτη...

 Για να διατηρήσουμε τα άνθη και τα φύλλα της τα ξεπλένουμε και τα κρεμάμε σε σκιερό μέρος για να στεγνώσουν. Στη συνέχεια τα φυλάμε σε ένα ερμητικά κλειστό γυάλινο βάζο. Μπορούμε όμως να βρούμε τα άνθη και τα φύλλα της μολόχας καθώς και τη ρίζα και έτοιμα, σε φαρμακεία και σε καταστήματα υγιεινών τροφών.
Που ωφελεί
Η μολόχα χρησιμοποιείται σε αρκετά φαρμακευτικά σκευάσματα. Από τη ρίζα της, παράγονται αλοιφές και καταπλάσματα για πληγές, εγκαύματα και εξανθήματα. Χρησιμοποιείται επίσης ως μαλακτικό, καταπραϋντικό και αναβηχικό αλλά και για την αντιμετώπιση παθήσεων του πεπτικού και του ουροποιητικού συστήματος (περιπτώσεις κολικού, κυστίτιδας, γαστρίτιδας) και εντερικών διαταραχών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου