Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Η ΑΘΗΝΑ ...ΤΕΡΜΑ! ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΟΙ ..ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΝΗΣ... ΠΡΟΣΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΕΠΑΘΛΑ ΤΟΥΣ!

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΥΡΗΤΗΡΙΟ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ! ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ!

Χιλιάδες λαθρομετανάστες στο κέντρο της Αθήνας οι οποίοι καθημερινά αυξάνουν, αφού προωθούνται από τα νησιά στο κέντρο της πρωτεύουσας! Ο τουρισμός έχει πλέον καταστραφεί, έχει καταστραφεί...
όμως και η αγορά, ενώ ολόκληρη η περιοχή γύρω από την Ομόνοια αποπνέει δυσοσμία λες και είναι ένα απέραντο δημόσιο ουρητήριο! Οι λαθρομετανάστες οι οποίοι τα βράδια κοιμούνται στους δρόμους, κατουράνε όπου βρουν, ακόμη και στις βιτρίνες των καταστημάτων! 
Αυτή είναι η Ελλάδα του 2015, Ελλάδα η οποία σε λίγο θα "καεί" ολοκληρωτικά και οι Έλληνες θα χαθούν ως έθνος!

ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΠΟΙΪΑ


 ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 2,3 ΔΙΣ. ΚΛΙΚ

To YouTube έχει γενέθλια και... κερνάει τα καλύτερα βίντεο

Δέκα χρόνια αφότου ξεκίνησε να λειτουργεί, ο ιστότοπος YouTube αποτελεί έναν αδιαμφισβήτητο πρωταγωνιστή στον τομέα διαμοιρασμού βίντεο στο διαδίκτυο, ωστόσο η κερδοφορία του συνεχίζει να προβληματίζει ενώ πρέπει να αντιμετωπίσει τον ολοένα και αυξανόμενο ανταγωνισμό.

To YouTube έχει γενέθλια και... κερνάει τα καλύτερα βίντεο
Το πρώτο βίντεο μεταφορτώθηκε στον αμερικανικό ιστότοπο την 23η Απριλίου του 2005: επρόκειτο για ένα μαγνητοσκοπημένο υλικό μόλις 18 δευτερολέπτων του συνιδρυτή του ιστοτόπου Τζάβεντ Κάριμ που είχε επισκεφθεί τον ζωολογικό κήπο του Σαν Ντιέγκο.
Λίγοι ενδεχομένως να είχαν στοιχηματίσει εκείνη την εποχή ότι ο ιστότοπος θα εξελισσόταν στον «ηγέτη» των βίντεο που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο και σε σημαντική θυγατρική εταιρεία της αυτοκρατορίας της Google.

Ό,τι κοτσάνα του κατεβαίνει...στην ξεφουρνίζει ...ο δοτός των νταβατζήδων του έθνους!

ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ...ΕΙΝΑΙ..."ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ"! ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΦΟΥΡΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ...ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ!

«Ωφέλιμος παρά ευχάριστος»
Ο επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκης έξω από το Προεδρικό Μέγαρο λίγο πριν από τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Κύπρου, Ν. Αναστασιάδη
«Ωφέλιμος παρά ευχάριστος»
«Είναι καλύτερο να είσαι ωφέλιμος παρά ευχάριστος»: Μια παλαιότερη δήλωση του Κύπριου Προέδρου Ν. Αναστασιάδη επικαλέστηκε, μετά τη συνάντηση που είχε μαζί του, χθες στη Λευκωσία, ο Στ. Θεοδωράκης, στέλνοντας ένα... έμμεσο μήνυμα στην κυβέρνηση για τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές...

Μαλακωσε φαινεται η Μερκελ...Το θέατρο των εκβιασμών πέφτει στα μαλακά. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΡΉΞΗ!

ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ

Μέρκελ: Η Ελλάδα δεν πρέπει να ξεμείνει από ρευστό

Εποικοδομητική χαρακτήρισε η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο περιθώριο της έκτακτης συνόδου κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες. Τόνισε ότι πρέπει να γίνουν τα πάντα για να μην ξεμείνει η Ελλάδα από ρευστότητα πριν να καταλήξουν οι συνομιλίες με τους θεσμούς σε μια συμφωνία για το οικονομικό πρόγραμμα. «Πρέπει να γίνουν τα πάντα για να αποφευχθεί αυτό», τόνισε. Επιτάχυνση της διαδικασίας για να επιτευχθεί μια ενδιάμεση συμφωνία μέχρι τις 30 Απριλίου ζήτησε ο Ελληνας πρωθυπουργός.

Μέρκελ: Η Ελλάδα δεν πρέπει να ξεμείνει από ρευστό
Μιλώντας μετά την "εποικοδομητική", όπως τη χαρακτήρισε, συνάντησή της με τον κ. Τσίπρα, η καγκελάριος Μέρκελ είπε ότι συμφώνησαν να παραμείνει εμπιστευτικό το περιεχόμενο της συζήτησής τους. Οταν ρωτήθηκε πόσο μεγάλος είναι ο κίνδυνος να ξεμείνει η Ελλάδα από χρήματα πριν επιτευχθεί μια συμφωνία με την ευρωζώνη, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η καγκελάριος απάντησε: "Πρέπει να γίνουν τα πάντα για να αποφευχθεί αυτό".

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!

OΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΑΝΕΝΔΟΤΗ

ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΗΛΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου